Social Icons

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ 4-0.


Ν.Γκρεβτσίδης-Μ.Βιρβίλης-Στ.Γιαννακόπουλος -Οι 3 σκόρερς της Κορωνίδας


Άνετη νίκη για την Κορωνίδα Κοιλάδας το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδό της απέναντι στο Αργοναύτη της Νέας Κίου . Η Κυπελλούχος
Αργολίδας ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, και ευτύχησε να ανοίξει νωρίς το σκορ μόλις στο 15’ λεπτό με αποτέλεσμα να λυθούν τα πόδια των ποδοσφαιριστών της και να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.
Το φίλμ
Στο 4’ λεπτό δυνατό σουτ του Νέτζια έξω από την περιοχή απέκρουσε στο δεξί του παραθυράκι ο Γκιόκας βγάζοντας την μπάλα κόρνερ.
Στο 7’ λεπτό σέντρα του Γκρεβτσίδη από αριστερά κεφαλιά του Δρούγκα η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κλεισιάρη  άουτ.
Στο 8’ λεπτό δυνατό σουτ του Cojocaru  η μπάλα άουτ.
Στο 15’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ όταν εκπληκτικό σουτ του Γκρεβτσίδη η μπάλα μέσα από την περιοχή , η μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Κλεισιάρη και 1-0.
Στο 27’ λεπτό δυνατό σουτ του Νέτζια η μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Γκιόκα .
Στο 38’ λεπτό σέντρα του Μανέτα από δεξιά η μπάλα στον Γκουριώτη ο οποίος μόνος του με Γκιόκα πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα της Κορωνίδας.
Στο 44’ λεπτό ο Cojocaru ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σταματέλου από δεξιά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κλεισιάρη άουτ.
Στο 53΄ ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ  για την Κορωνίδα όταν ο Μέγας και Γκγρεβτσίδης έπαιξαν ωραία το ένα-δυο με τον δεύτερο να βγαίνει τετ α τετ με τον Κλεισιάρη και με πλασέ να κάνει το 2-0.
Στο 65’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ για την Κορωνίδα  όταν  ο Γκρεβτσίδης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Βιρβίλης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κλεισιάρη κάνοντας το 3-0.
Στο 75’ λεπτό δυνατό σουτ του Μανέττα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Γκιόκας.
Στο 76’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛ όταν ο Στ.Γιαννακόπουλος με πλασέ ύστερα από πάσα του Σαγκατέλωφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κλεισιάρη  κάνοντας το τελικό 4-0.
Ο διαιτητής Ε.Μανούχος ήταν άψογος
Κορωνίδα Κοιλάδας  ( Α.Τσιρόπουλος) : Γκιόκας, Μπάζος( 63’ Αλεξανδρής), Κωτσαράς, Τασιόπουλος, Βιρβίλης, Μέγας, Δρούγκας, ( 67’ Στ.Γιαννακόπουλος), Σταματέλος, Γκρεβτσίδης, Σαγκατέλωφ, Cojocaru ( 81’ Αν. Φασιλής).
Αργοναύτης Νέας Κίου (Τόμμυ Κικίλης    )  : Κλεισιάρης, Σύτι, Ευσταθίου, Βασιλειάδης, Γατσάκος, Παρασκευόπουλος, ( 81’ Ζοτο), Μανέττας, Πηλιαφάς, Βερβενιώτης, Νέτζια, Γκουριώτης( 72΄Αγγελακόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates