Social Icons

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΑΕΚ : Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΘΑΛΕΙΑ ΜΗΤΣΗ

Μία όμορφη παρουσία είχαμε στην διαιτητική τετράδα της Κυριακής .Ο λόγος για την 37χρονη Γιαννιώτισσα διαιτητή Θάλεια Μήτση. 

Για όσους πιθανότατα δεν γνωρίζουν
διαιτήτευσε τον πρώτο επίσημο αγώνα της Ένωσης Ερμιονίδας από την ίδρυση της. Ήταν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο.Λουκισίων στο Κρανίδι με νικήτρια την Ερμιονίδα με σκορ 2-1. Μάλιστα τότε υπήρχαν και παράπονα μεγάλα για την διαιτησία της .

Από τον αγώνα της 6/11/11 στο Κρανίδι με τα Λουκίσια

Αυτή είναι η Θάλεια Μήτση

Η Θάλεια Μήτση είναι από τις καλύτερες γυναίκες διαιτητές που υπάρχουν στην Ελλάδα.
Γεννήθηκε περίπου πριν 37 χρόνια, σπούδασε γυμνάστρια και ποτέ δεν είχε στο μυαλό της να ακολουθήσει το  δύσκολο δρόμο της διαιτησίας. Παρόλα αυτά, την κέρδισε τυχαία το επάγγελμα όταν ο καθηγητής ποδοσφαίρου στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών ζήτησε από τους φοιτητές του πρώτου έτους να παρακολουθήσουν μαθήματα διαιτησίας στον Πειραιά.
Η Θάλεια  πήγε, παρακολούθησε τα μαθήματα αλλά τότε δεν της είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση, ένα χρόνο μετά όμως η διαιτησία έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της.
Μεγάλη επιτυχία για τη Θάλεια Μήτση ήταν όταν έγινε διεθνής διαιτητής και από τότε έχει διευθύνει αρκετούς αγώνες εκτός συνόρων και σε σημαντικές διοργανώσεις.
Σταθμός στην καριέρα της ήταν όταν  πριν έξι χρόνια (2007), εκμεταλλευόμενη ένα πρόγραμμα εντάχθηκε ως υπάλληλος στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ στη Νιόν της Ελβετίας.
Από εκείνη τη μέρα έχει γίνει μόνιμος κάτοικος Ελβετίας και υπακούει στις υποδείξεις του Θόδωρου Θεοδωρίδη, υπεύθυνου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στην επιτροπή σταδίων και ασφάλειας.
Η σημαντική αυτή απόφαση βοήθησε τη Θάλεια Μήτση να εξελιχθεί στο χώρο της διαιτησίας καθώς είναι πλέον ενταγμένη στην κορυφαία κατηγορία της ΟΥΕΦΑ, ενώ το 2012 είχε οριστεί δύο φορές ως τέταρτη σε αγώνες της Σούπερ Λίγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates