Social Icons

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Κ. 20) 4-1




 Οι γηπεδούχοι  ευτύχισαν να προηγηθούν με την πρώτη κιόλας επίσκεψή τους στα καρέ των αντιπάλων και συγκεκριμένα στο
18΄ όταν, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπεκατώρου, ο Γκούφας πρόλαβε στον αέρα την έξοδο τον Μουράτη  και «έγραψε» το 1-0.
Ο Παναιγιάλειος διπλασίασε τα τέρματά του στο 41ο λεπτό με κεφαλιά του Στίκα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα (από αριστερά) του Μπίτρα.
Λίγο πριν την «εκπνοή» του ημιχρόνου η Ερμιονίδα κατάφερε να μειώσει στο σκορ, έπειτα από πέναλτι που εκτέλεσε ο Κολλάς και που είχε κερδίσει ο Παλαιοπάνος, όταν και ανετράπη από τον τερματοφύλακα του Παναιγιαλείου Σκούρτη.
Το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων, οι οποίοι μέσα σε ένα πεντάλεπτο «κλείδωσαν» τη νίκη, πετυχαίνοντας δύο ακόμα γκολ με τους Μπίτρα και Στίκα. Πιο συγκεκριμένα, στο 52΄ ο πρώτος πλάσαρε σε άδεια εστία (είχε προηγηθεί επέλαση του Γκούφα από αριστερά και σουτ στο δοκάρι), ενώ στο 57΄ ο Στίκας με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Ερμιονίδας έπαιζε από το 25΄ με δέκα παίκτες, έπειτα από (δίκαιη) αποβολή τού Νικολάου, που αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Σκούρτης, Χριστόπουλος (86΄ Ροδόπουλος), Γκοτσόπουλος, Σπανογιάννης, Κουραχάνης, Μαραυγάκης (75΄ Μαυρομμάτης), Στίκας, Μπεκατώρος (83΄ Γ. Χριστοδουλόπουλος), Γκούφας, Οικονόμου (58΄ Κόκορης), Μπίτρας (80΄ Παπαβερκίου).  
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ : Μουράτης ,Καρανάσιος, Ηλιού, Παρασκευόπουλος, Σκεντεράι, Κολλάς, Παλαιοπάνος, Κοροντίνης, Διαμαντής, Χατζησοφρωνίου.

http://www.filodimos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates