Social Icons

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ Ο Δ.ΝΙΚΕΔΗΜΑΣ ΚΑΙ Ο Β.ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 2012


Στον Ηρακλή Νεροκούρου θα συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα ο Δημήτρης Νικεδήμας και ο Βασίλης Διαμαντής της Ερμιονίδας 2012 ( ΑΕΚ Ερμιονίδας). Οπως είναι γνωστό

οι δύο ταλαντούχοι αμυντικοι ποδοσφαιριστές πέρασαν στην σχολή εμποροπλοιάρχων στα Χανιά και αποφάσισαν να συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα εκεί.
Ο Δημήτρης Νικεδήμας είναι 19 ετών ( 1995)  έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τσικό της ΑΕΚ Ερμιονίδας και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την Ερμιονίδα 2012 σε 18 αγώνες για το πρωτάθλημα της Α2 Αργολίδας.
Ο Βασίλης Διαμαντής είναι 18 ετών ( 1996) έχει ξεκινήσει και αυτός από τα τσικό της ΑΕΚ Κρανιδίου και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας . Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε σε 18 αγώνες σκοράροντας τρείς φορές. 


ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ

 Ο Ηρακλής Νεροκούρου είναι ομάδα της α ερασιτεχνικής Χανίων στον 2ο όμιλο. Την περσινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα του Ηρακλή τερμάτισε στην  7η θέση ανάμεσα σε δέκα ομάδες αφού σε 9 αγωνιστικές πού είναι η κανονική περίοδος συγκέντρωσε 10 βαθμούς. Στον όμιλο παραμονής πού απάρτιζαν δέκα ομάδες και σε 18 αγώνες τερμάτισε στην 7η θέση συγκεντρώνοντας 23 βαθμούς.  
Προπονητής της ομάδας ανέλαβε το καλοκαίρι ο Γιάννης Μηνάς ένας καταξιωμένος προπονητής στην περιοχή των Χανίων ο οποίος πριν αναλάβει τον Ηρακλή ήταν προπονητής στις μικτές της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates