Social Icons

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ-ΧΑΝΙΑ 0-0 ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ




Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας της Ερμιονίδας με τα Χανιά στο γήπεδο Κρανιδίου. Ήταν ένας αγώνας πού τα είχε
όλα. Δύο κόκκινες κάρτες, μία από κάθε ομάδα, πολλές κίτρινες κάρτες,  δυνατά μαρκαρίσματα, πολλές φάσεις για γκολ, πάρα πολύ κόσμο και το πιο σημαντικό μία εκπληκτική διαιτησία από τον Ιωσήφ Σφακιανάκη και τους βοηθούς του.
Η ομάδα της Ερμιονίδας δεν φοβήθηκε τον αντίπαλό της ξεκίνησε επιθετικά δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ ήταν πιο επιθετική αλλά μετά την φάση της αποβολής των φιλοξενούμενων κάπου αποσυντονίστηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε μετά το 55 λεπτό , πίεσε , έκανε κλασικές ευκαιρίες για γκολ πού όμως δεν ήρθε. Γενικά σαν εμφάνιση ικανοποίησε απόλυτα τους 800 περίπου θεατές πού γέμισαν το γήπεδο.
Η ομάδα των Χανίων μάλλον είχαν μείνει στο διπλό του κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και παραλίγο να το πληρώσει.
Το φιλμ του αγώνα
Η Ερμιονίδα ξεκίνησε δυνατά και στο 2’ λεπτό ο Ρίζος απέκρουσε σουτ του Συμελίδη. Στο 9’ λεπτό ο Ρίζος πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Παβίσεβιτς  πριν γίνει απειλητικός. Στο 20’ λεπτό ο Πονηρός απέκρουσε σε κόρνερ πλασέ του Καραλή μέσα από την περιοχή. Στο 22’ λεπτό η Ερμιονίδα έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Σβόγιτς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά , η μπάλα έφτασε στον Κολόκα πού από το σημείο του πέναλτι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 24’ λεπτό δυνατό σουτ του Σβόγιτς η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Ρίζου. Στο 36’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές όταν ο Γκόβοβος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα όταν ανέτρεψε έξω από την περιοχή τον Σβόγιτς. Στο 40’ λεπτό πλασέ του Συμελίδη από αριστερά η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ρίζου. Στο 47’ λεπτό ο Καραγιάννης πέτυχε γκολ αλλά  ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 48’ λεπτό ο Καμινιώτης βρέθηκε τετ α τετ με τον Πονηρό , σούταρε αλλά ο Αγρινιώτης τερματοφύλακας απέκρουσε σωτήρια. Στο 55’ λεπτό  ο Γκούμας με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πονηρού. Στο 59’ λεπτό ο Ρίζος απέκρουσε στο παραθυράκι του δυνατό σουτ του Σβόγιτς σε κόρνερ. Στο 70’ λεπτό σε φάση διαρκείας μέσα στα καρέ των Χανίων Βλαχόπουλος και Συμελίδης απέτυχαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα. . Στο 74’ λεπτό ο Μουσταφίδης σέντραρε από δεξιά και ο Καραδέμητρος με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Ρίζου. Στο 88’ λεπτό ο Παβίσεβιτς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σφακιανάκη και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Ο διαιτητής Ι. Σφακιανάκης έκανε ρεσιτάλ διαιτησίας μαζί με τους βοηθούς του.
Ερμιονίδα ( Ρ.Μπολάνο) : Πονηρός, Μουσταφίδης, Κολόκας, Τούτοριτς, Τζανής, ( 63’ Σαμαράς), Ομο, Σβόγιτς, Συμελίδης, Παβίσεβιτς, Chacon, ( 57’ Καραδέμητρος), Βλαχόπουλος. ( 85’ Γυφτοκώστας)
Α.Ο.Χανιά ( Σούλης Παπαδόπουλος) : Ρίζος, Μανωλάς, Παγώνης, Γκότοβος, Παπατζίκος, Σαλιγαρδάκης, Γκούμας, Καραγιάννης,( 53’ Κοντέων),  Καραλής,( 42’ Καμινιώτης)  Κρητικός, ( 88’ Γουέλκαμ) Πάγκαλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates