Social Icons

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-Π.Α.Ο.ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 1-1..





Δεν είχε νικητή το ντέρμπι της Κοιλάδας αφού Κορωνίδα και Κουτσοπόδι αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1. Το πρώτο ημίχρονο ήταν
κακό και με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και αυτές μετά το 40΄. Μοναδική αξιόλογη φάση πριν  ήταν αυτή του πέναλτι πού άνοιξε το σκορ η Κορωνίδα . Στο δεύτερο ημίχρονο το Κουτσοπόδι μπήκε πιο ψυχωμένα δημιούργησε φάσεις μπροστά στην εστία του Γκιόκα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 68’.
Το φιλμ
Στο 25’ ο Μπούρας  εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κομπόση. Στο 31΄λεπτό ο Μπαλάσκας ανέτρεψε τον Γκρεβτσίδη μέσα στην περιοχή και ο Μπούρας από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ. Στο σημείο αυτό διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι στον διαιτητή Τσιτουρίδη ότι η ανατροπή έγινε εκτός περιοχής.  Στο 39΄λεπτό ο Καζάς εκτέλεσε απευθείας κόρνερ και μπάλα με την βοήθεια του αέρα έφυγε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γκιόκα. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σέντρα του Moustafaj  από δεξιά ανάποδο σουτ του Σαρρή από το σημείο του πέναλτι η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Γκιόκα. Στο 48’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν κόρνερ από δεξιά , η μπάλα έφτασε στον Αιβαλιώτη και αυτός με κεφαλιά ανάγκασε τον Γκιόκα να κάνει την απόκρουση του αγώνα αφού απέκρουσε στην γωνία του σωτήρια. Στο 50’  λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουζακιώτη έξω από την περιοχή αλλά ο Γκιόκας δεν είχε πρόβλημα. Στο 63’ λεπτό δυνατό σουτ του Γκρεβτσίδη η μπάλα ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Κομπόση. Στο 65΄λεπτό δυνατό σουτ του Panou η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 68 λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ λίγο έξω από την περιοχή , το εκτέλεσε ο Moustafaj  για να αποκρούσει ασθενώς ο Γκιόκας  και στην επαναφορά ο Αιβαλιώτης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 90’ λεπτό δυνατό σουτ του Μπούρα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Κομπόση.
Κορωνίδα Κοιλάδας : Γκιόκας, Κωτσαράς, Λάμπρου, Δώρας, Μπόμπος, Μέγας, ( 79’ Χατζησταύρου), Μπάζος, ( 90’ Λούμης), Τασιόπουλος, Γκρεβτσίδης, ( 74’ Σαγκατέλωφ), Μπούρας, Cojocaru.
Π.Α.Ο.Κουτσοποδίου : Κομπόσης, Panos  ( 90΄ Νέζος) , Νάσσης, Μπαλάσκας, Φίλης, Moustafaj, Μουζακιώτης, ( Σκαλίδης) .  Καζάς, Αιβαλιώτης, Κουτσοδήμος, Σαρρής, ( 77’ Δήμας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates