Social Icons

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-1 ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4-0.





Και όμως αντί για τουλάχιστον 4-0 το σκορ στο ημίχρονο έγινε 0-1 στο φινάλε . Κρίμα για αυτή την υπέροχη ομάδα πού πρόσφερε
τρομερές συγκινήσεις στους 800 περίπου θεατές σήμερα στο γήπεδο του Κρανιδίου σκορπίζοντας την ομάδα του Απόλλωνα αφού είχε πρώτα πολύ τύχη και δεύτερον τον πρώτο βοηθό ( Σπυρόπουλος) πού έκλεισε τα μάτια στο 33’ μετά από κεφαλιά του Καραδέμητρου η μπάλα χτύπησε στην αριστερή συμβολή και μέσα από την γραμμή του τέρματος. Είναι κρίμα , είναι κρίμα . Ναι αυτό πού έχουμε να πούμε είναι ότι η Ερμιονιδα έχει μία ΟΜΑΔΑΡΑ και εάν συνεχίσει έτσι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
Ο Απόλλωνας δεν έδειξε απολύτως τίποτα στο πρώτο ημίχρονο με πολλά προβλήματα στο χώρο του κέντρου αλλά και στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας του εκεί πού οι Μουσταφίδης και  Βλαχόπουλος έκαναν  πάρτι. Την μοναδική φάση στο πρώτο ημίχρονο την έκανε  στο 17’ λεπτό με τον Ενρίκε. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε από το 46’ λεπτό την πρωτοβουλία των κινήσεων και σε αυτό βοήθησε η είσοδος στον αγώνα του Βάντερσον πού έδωσε πνοή στην επίθεση του Απόλλωνα.
Στο 5’ λεπτό σέντρα του Καραδέμητρου από δεξιά , κεφαλιά του Παβίσεβιτς μέσα από την μικρή περιοχή η μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Πίτκα.
Στο 6’ λεπτό ο Κολόκας έπιασε κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή ύστερα από κόρνερ του Καραδέμητρου και η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πίτκου.
Στο 11’ λεπτό ο Γεωργίου γύρισε από το κέντρο του γηπέδου στον τερματοφύλακα του χωρίς να προσέξει τον Βλαχόπουλο που δεν πρόλαβε την τελευταία στιγμή.
Στο 13’ λεπτό ο Βλαχόπουλος έβγαλε σέντρα από δεξιά και η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια αμυντικών και επιθετικών παράλληλα από την εστία του Πίτκα.
Στο 17’ λεπτό ο Γεωργίου με ωραία πάσα βρήκε τον Ενρίκε μέσα στην περιοχή  και ο τελευταίος σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Πουρή.
Στο 20΄λεπτό ο Βλαχόπουλος μπήκε από δεξιά  σούταρε και η μπάλα έφυγε δίπλα από την δεξιά συμβολή των δοκαριών του Πίτκα.
Στο 22’ λεπτό σέντρα του Βλαχόπουλου από δεξιά ο Παβίσεβιτς έπιασε αέρα σε σουτ πού προσπάθησε να κάνει.
Στο 25’ λεπτό σέντρα του Μουσταφίδη από δεξιά , καρφωτή κεφαλιά του Ομο από το σημείο του πέναλτι απέκρουσε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Πίτκας.
Στο 28΄λεπτό μπαλιά του Ιασωνίδη στον Παβίσεβιτς  αυτός ελίχτηκε έξω από την περιοχή αλλά έκανε ένα κακό σουτ πού απέκρουσε  ο Πίτκας.
Στο 29’ λεπτό κίτρινη κάρτα στον Ενρίκε
Στο 33’ λεπτό ο Παβίσεβιτς έβγαλε σέντρα από αριστερά ο Καραδέμητρος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή συμβολή των δοκαριών , χτύπησε τουλάχιστον 10 πόντους μέσα από την γραμμή του τέρματος αλλά ο επόπτης Σπυρόπουλος αντί να δείξει σέντρα προς γενική κατάπληξη έδειξε « παίζετε»
Στο 37’ λεπτό ο Καραδέμητρος ύστερα από σέντρα του Βλαχόπουλου από δεξιά σημάδεψε  το δεξί κάθετο δοκάρι του Πίτκα.
Στο 41’ λεπτό κίτρινη κάρτα στον Κολόκα.
Στο 48’ λεπτό δυνατό σούτ του Καραδέμητρου η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πίτκα.
Στο 61’ λεπτό κίτρινη στον Βάντερσον
Στο 77’ λεπτό κίτρινη στον Φουκαρά.
Στο 79’ λεπτό ο  Συμελίδης κέρδισε φάουλ σχρδόν πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής και μέσα στο ημικύκλιο. Το εκτέλεσε ο Σβόγιτς η μπάλα μετά από κόντρα έφτασε στον Σαμαρά πού σούταρε και απέκρουσε σωτήρια ο Πίτκας.
Στο 82’ λεπτό δυνατό σουτ του Παβίσεβιτς απέκρουσε ο Πίτκας.
Στο 88’ λεπτό ο Βάντερσον με σούτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πουρής, Μουσταφίδης, Σαμαράς, Κολόκας, Ιασωνίδης, Όμο (70’ Κιοσές), Ταπέ, Βλαχοδήμος (75’ Τσακόν), Καραδέμητρος (58’ Συμελίδης), Ζβόγιτς, Παβίσεβιτς
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Πίτκας, Κυριάκος, Καρακώστας, Κύργιας, Γεωργίου, Χατζής, Φουκαράς, Βασιλαντωνόπουλος (46’ Βάντερσον), Ενρίκο (70’ Ηρακλής), Αλίπιο (58’ Ανγκούλο), Κυβελίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates