Social Icons

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ





Ο Δημήτρης Κούσης έχει γράψει και συνεχίζει να γράφει με «χρυσά γράμματα» την ιστορία του στο Αργολικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια αλλά και πιο πριν στα γήπεδα της Γ και Δ Εθνικής. Σέντερ φορ με
ωραίες και επίκαιρες θέσεις στην αντίπαλη περιοχή, με καλή ντρίμπλα, ωραία κεφαλιά, κατάφερε να αναδειχθεί τέσσερεις φορές  πρώτος σκόρερ στην Α κατηγορία Αργολίδας ,πρώτα το 2010  με 41 γκολ, κι έπειτα το 2011  με 37 τέρματα το 2013 με 21 γκολ και το 2014 με 33 γκολ.. Ήταν και συνεχίζει να είναι  ένας «κίνδυνος-θάνατος» για την οποιαδήποτε άμυνα. Πολύ δύσκολα μπορούσε να τον ανακόψει κάποιος αντίπαλος. 

Το “Sport-Ermionida” τον συνάντησε προσφάτως στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου όπου και βραβεύτηκε από την Ε.Π.Σ. Αργολίδας για την κατάκτηση της πρώτης  θέσης στους σκόρερ της Α1 Κατηγορίας Αργολίδας την αγωνιστική περίοδο πού μας πέρασε.

S-E : Δημήτρη για πολλούς φιλάθλους η ποδοσφαιρική σου πορεία είναι άγνωστη όπως και σε πολλούς άλλους ποδοσφαιριστές αφού η ενημέρωση στο διαδίκτυο «ξεκινάει» περίπου από το 2006-2007. Ποιος είναι ο Δημήτης Κούσης , και ποια είναι τα ποδοσφαιρικά του βήματα μέχρι σήμερα; 

Δ.Κ. : «Ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα από τις ακαδημίες του Αθηναϊκού  και μετά από ένα χρόνο   υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα τότε πού  έπαιζε στην Α εθνική .Στην συνέχεια πήρα μεταγραφή και   πήγα στον Πάμισο Μεσσήνης  όταν αγωνιζόταν στην Δ εθνική. Επόμενος ποδοσφαιρικός μου σταθμός είναι η  ΠΑΕ Προοδευτική  όπου για 2 χρόνια αγωνίστηκα σε 15 παιγνίδια.  Μετά αγωνίστηκα στην ΠΑΕ Χανιά  στην Γ εθνική. Έπειτα  στην  Εράνη Φιλιατρών  στην Δ εθνική. στο Λεωνίδιο στην Δ εθνική. στον Παναργειακό για 2 χρόνια  Δ εθνική. μετά στην ΑΕΚ Κρανιδίου  στην Δ εθνική. μετά στον Παναυπλιακό στην Δ εθνική.  στην Κορωνίδα Κοιλάδας , μετά στον Ερμή Ερμιόνης όπου και ανεβήκαμε στην  Δ εθνική. μετά στην Ένωση Ερμιονίδας στην Δ εθνική μετά επέστρεφα στην Κορωνίδα  Κοιλάδας όπου αγωνίστηκα τα  2 τελευταία  χρόνια και από την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζομαι με τα χρώματα του Ποσειδώνα Διδύμων.


S-E :  Σήμερα βραβεύτηκες  για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον πίνακα των σκόρερ. Τι έχεις να μας πεις;

Δ.Κ. : Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ για την τιμή που μου έκανε να με βραβεύσει και .χαίρομαι γιατί  είναι η τέταρτη φορά που το καταφέρνω. Θέλω  να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα το είχα καταφέρει γιατί το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. 

S-E : Εκτός από τους πρώην συμπαίκτες σου θέλεις να ευχαριστήσεις και κάποιους άλλους;

Δ.Κ. : Θέλω επίσης  να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που τόσα χρόνια με έχει στηρίξει και έχει σταθεί δίπλα μου και είναι μαζί μου σε αυτές τις ευχάριστες στιγμές. 

S-E :  Μία ευχή για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά;

Δ.Κ. : Για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα να έχω  υγεία και με την καινούργια μου ομάδα τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΔΙΔΥΜΩΝ να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates