Social Icons

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 3-0





Την ήττα με 3-0 γνώρισε στην Τρίπολη η Ένωση Ερμιονίδας από τον Ευρωπαίο Αστέρα με σκορ 3-0. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ ανώτεροι έστω και εάν έπαιζαν με την δεύτερη ομάδα του .



Στο 15 λεπτό ο Πουρής
απέκρουσε εύκολα φάουλ του Νίκο. Στο 25 λεπτό η Ερμιονίδα έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Παβίσεβιτς βγήκε τετ α τετ με τον Κόκκαλη αλλά ο τερματοφύλακας των Αρκάδων απέκρουσε σωτήρια η μπάλα έφτασε πάλι στον Παβίσεβιτς που πλάσαρε πάλι και ο Κόκκαλης έδιωξε  αποσοβώντας το  σίγουρο γκολ. Στο 40 λεπτό οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ όταν ο Ζήσης με δυνατό σουτ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Πονηρό πού απέκρουσε ασθενώς  η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Πάρα πού με πλασέ άνοιξε το σκορ. Γκολ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου για τον Αστέρα με κεφαλιά του Τσοκάνη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Νίκο. Στο 78’ λεπτό ο Μούκα είδε τον Πονηρό εκτός θέσης και με σκαφτό σουτ πέρασε την μπάλα από πάνω του κάνοντας το 3-0.Στο 82 λεπτό σωτήρια απόκρουση του Πονηρού σε δυνατό σουτ του Μούκα.

Αστέρας Τρίπολης ( Στάικος Βεργέτης) : Κόκκαλης (46’ Στεφανίδης), Λούι, Παπαχρήστος, Ζησόπουλος (51’ Παντελιάδης), Ζήσης (51’ Βαζούκης), Μουνάφο, Τσοκάνης, Νίκο (51’ Μάσα), Γιαννιώτας (60’ Μαργαρίτης), Μπαντιμπανγκά (51’ Μούκα), Πάρα (74’ Παπανδρέου)  

Ένωση Ερμιονίδας ( Ρομπέρτο  Μπολάνο) : Πουρής ( 28 Πονηρός),  Παπανικολάου  Βλαχόπουλος, Κολόκας, Τζανής , Λίτσης,, Ταπέ  Σβόγιτς ,Συμελίδης, , Παβίσεβιτς, Στομίροβιτς, ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates