Social Icons

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

       Η ομάδα Νεανίδων του Α.Ο. Κρανιδίου έχει προκριθεί  στις 16 καλύτερες ομάδες μπάσκετ της Ελλάδας και θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων 2013-2014  (Β’ Ομίλου), που θα πραγματοποιηθεί  για τον όμιλό μας στις 14,15 και 16 Απριλίου 2014.

   Μετά  από επικοινωνία μας  με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης  (ΕΟΚ) και την μη ανάληψη  της διοργάνωσης από την πόλη του Αγρινίου, κατορθώσαμε σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΚ και τον Δήμο Ερμιονίδας, οι αγώνες του ομίλου μας για το άνω πρωτάθλημα,  να πραγματοποιηθούν  στην έδρα μας, στο κλειστό γήπεδο της Ερμιόνης. Οι αγώνες αυτοί είναι προκριματικοί του Β’ γύρου και θα αναδείξουν τη νικήτρια ομάδα που θα  προκριθεί στην τελική φάση των 6 καλύτερων ελληνικών  ομάδων.  Στον όμιλό μας, μετά τη δήλωση περί μη συμμετοχής  στη Β’ φάση από το σωματείο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, συμμετέχουν, εκτός από την ομάδα μας,  η ομάδα  ΓΕΑ ΑΜΙΛΛΑ 2000  (Τρίπολη) και η ομάδα ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Πάτρα).   Το πρόγραμμα  των αγώνων έχει ως εξής:

                          Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ – 14.4.2014  
Ώρα 19:00’ :   Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ – ΓΕΑ ΑΜΙΛΛΑ 2000

                             Μ.ΤΡΙΤΗ – 15.4.2014 -
Ώρα 19:00’ : ΓΕΑ ΑΜΙΛΛΑ 2000 – ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ

                            Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ – 16.4.2014 -
Ώρα 12:00’ : ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ – Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

    Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Ερμιονίδας θα αναλάβει τα έξοδα  διαμονής και σίτισης των δύο φιλοξενούμενων  ομάδων ΓΕΑ ΑΜΙΛΛΑ 2000 και ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ.

    Ευχαριστούμε θερμά  το Δήμο Ερμιονίδας για το ενδιαφέρον του και την άμεση ανταπόκριση του, καθώς επίσης και τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΚ κ.Δημήτρη Αγγελόπουλο, για την αμέριστη συμπαράσταση και καθοδήγησή του στο εγχείρημά μας.

   Καλούμε όλους τους φιλάθλους να  προσέλθουν στο κλειστό γήπεδο της Ερμιόνης κατά τις ως άνω ημέρες και ώρες για  να παρακολουθήσουν του αγώνες. Εκτός από την στήριξη που χρειάζεται η ομάδα του Α.Ο. Κρανιδίου, το Πρωτάθλημα αυτό είναι και  ιδανική ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να ζήσουν το αθλητικό γεγονός και να απολαύσουν καλό μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates