Social Icons

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012-ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΣ 4-0


Την νίκη με σκορ 4-0 πήρε η Ερμιονίδα 2012 το Σάββατο απέναντι στον Πανασιναικό. Οι γηπεδούχοι σαφώς πολύ καλύτεροι από τους
φιλοξενούμενους έχασαν κραυγαλέες ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο για ένα μεγαλύτερο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαν ένα πολύ μεγάλο τερματοφύλακα ο οποίος σταμάτησε τους γηπεδούχους σε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο γκολ στο 47 λεπτό έλυσε τα πόδια των γηπεδούχων πού στην συνέχεια έκαναν ότι ήθελαν  με αποκορύφωμα τα τέσσερα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι δεν δημιούργησαν ίχνος ευκαιρίας στο δεύτερο ημίχρονο εκτός από μία φάση στο 66 λεπτό όταν δύο επιθετικοί βρέθηκαν στο έδαφος .Ωστόσο δεν υπάρχει ίχνος πέναλτι αφού η μπάλα ήταν στον αέρα και σηκώθηκαν να την διεκδικήσουν δύο αμυντικοί και δύο επιθετικοί με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να βρεθούν στο έδαφος .
Αναλυτικά 

Στο 11΄λεπτό δυνατό σουτ του Μητρόπουλου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τσακάλη. Στο 30 λεπτό πλασέ του Μέλσι εξ επαφής απέκρουσε σωτήρια ο Τσακάλης. Στο 37 λεπτό ο Κωστόπουλος μπήκε από αριστερά την κατάλληλη στιγμή ΄σέντραρε και η μπάλα πέρασε μπροστά από την εστία του Σχοινά χωρίς να βρεθεί κάποιος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 38 λεπτό εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα πήγαινε στο Γ και εκεί ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απογειώθηκε και με εκπληκτική απόκρουση έστειλε την μπάλα κόρνερ. Στο 42 λεπτό εκπληκτική απόκρουση του Σχοινά σε δυνατό σουτ του Καραβιά έξω από την περιοχή. Στο 44 λεπτό ο Σκεντεράι μπήκε από αριστερά και εξαπέλυσε ένα δυνατό αριστερό σουτ αλλά ο Τσακάλης με φοβερή απόκρουση έστειλε την μπάλα έξω από την περιοχή του. Στο 47 λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Κοροντίνη μέσα από την περιοχή. Στο 51 λεπτό ο Σκεντεράι μπήκε από δεξιά έβγαλε σέντρα και ο Μέλσι από το σημείο του πέναλτι με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Στο 70 λεπτό μπήκε ένα από τα πιο όμορφα γκολ όταν ο Σκεντεράι μπήκε στην περιοχή  και φάνηκε κάποια στιγμή να χάνει την μπάλα , την διεκδίκησε και με ένα πλασέ από πολύ δύσκολη θέση έκανε το 3-0. Στο 84 λεπτό ο Τσάβο κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή και ο σπεσιαλίστας από αυτή την θέση Νίκος Μητρόπουλος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το τελικό 4-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Μανούχος ο οποίος τα πήγε πολύ καλά , και ειδικά στην φάση του 66 λεπτού σωστά δεν έδωσε το πέναλτι αφού όπως προαναφέραμε η μπάλα ήταν στον αέρα και οι επιθετικοί έπεσαν από μόνοι τους.

Ερμιονιδα 2012 : Σχοινάς, Νικεδήμας, Παπανδριανός, Στεργίου,( Δημαράκης Κοσμάς) Διαμαντής Ε., Μητρόπουλος, Μέλσι, Τσάβο , Κοροντίνης, Σκεντεράι,( 77 Cuni) Κέντρο ( 60  Διαμαντής Βασ.)

Πανασιναικός : Τσακάλης, Καζάς, Κωστόπουλος, Καβέζος, Σταυρόπουλος, ( Λιακόπουλος)Μπαλάζης, ( 57 Belba Erv) Παπαδημητρίου, Belba Kl., Καραβιάς, Temelkov, Topalli ( 46 Προύτσος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates