Social Icons

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 4-0




 Βατερλό του Παναργειακού στο Κρανίδι από την πρωτοπόρο Ένωση Ερμιονίδας με 4-0 μπροστά σε
2000 !!!!! θεατές. Οι γηπεδούχοι σαφώς ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα ευτύχησαν να πετύχουν δύο γκολ στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα  και από το σημείο αυτό η ψυχολογία της ομάδας πήγε στο ζενίθ αντίθετα με τους φιλοξενούμενους πού δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε φάση μπροστά στην εστία του Πονηρού.
Το φίλμ του αγώνα
Στο 5 μόλις λεπτό γκολ για τους γηπεδούχους όταν ο Στάικος πέρασε την μπάλα πάνω από τον Κατσιαούνη και έβαλε φωτιά στις εξέδρες του γηπέδου. Στο 7 λεπτό παράλληλη σέντρα του Κάπλατζη από αριστερά δεν πρόλαβε ο Αγγελόπουλος να γίνει απολιτικός.  Στο 10 λεπτό σέντρα του Συμελίδη μέσα στην περιοχή στον Στάικο ο τελευταίος κατέβασε ωραία την μπάλα με το στήθος έδωσε την μπάλα στον Βλαχόπουλο και αυτός με πλασέ έκανε το 2-0 μέσα σε αποθέωση. Στο 44 λεπτό ο Συμελίδης πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ έκανε το 3-0. Στο 65 λεπτό τραγικό λάθος του αμυντικού των φιλοξενουμένων Ισούφη πού στην προσπάθειά του να πάρει την μπάλα με το στήθος μέσα στην περιοχή , αυτός την έστρωσε στον Στάικο πού πλάσαρε ιδανικά τον Κατσιαούνη κάνοντας το τελικό 4-0 βάζοντας φωτιά στην κερκίδες του γηπέδου.
Ενωση Ερμιονίδας ( Ρομπέρτο Μπολανο) : Πονηρός, Παπανικολάου, Τσώνης , Ιασωνίδης ( 40 λ.τρ. Τζιέρης), Κολόκας, Κιοσσές ( 35 λ.τρ. Μαυρόπουλος),Στάικος, Συμελίδης, Κάρλος, ( 65 λ.τρ. Μουκίδης), Δήμας, Βλαχόπουλος.
Παναργειακός ( Μπλ. Κόλα) : Κατσιαούνης,Ζίου, ( 46 Ισούφη),Φλώρος, Μπόμπος ( 46 Μαρίνης 53 λ.τρ. Τριμπόνιας),   Φίλης, Παπαιωάννου, Αγγελόπουλος, Λουμπαρδέας ,Σπανός, Σιώκος, Κάπλατζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates