Social Icons

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ : ΗΜΕΡΑ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ


Κυριακή 27 Απριλίου 2014 . Ημέρα ορόσημο για το ποδόσφαιρο της Ερμιονίδας αφού η τοπική Ένωση βγαίνει νικήτρια από το
μεγάλο ντέρμπι του Αργολικού ποδοσφαίρου επικρατώντας του ιστορικού Παναργειακού με το μαγικό σκορ 4-0 μπροστά σε 2000 !!!!!! και πλέον θεατές στο δημοτικό γήπεδο  Κρανιδίου και έκανε ένα τεράστιο άλμα προς την football league. 
Οι κερκίδες κατάμεστες, ο χώρος της συκιάς  με πάνω από 200 φιλάθλους , το ύψωμα του μύλου πίσω από την συκιά γεμάτο και φυσικά δεν αναφέρουμε τον χώρο απέναντι στον άλλο μύλο και πίσω από τις δύο εστίες. Ο κόσμος της Ερμιονίδας θέλει το κάτι παραπάνω από αυτό πού του είχε προσφέρει την εξαετία στην Δ Εθνική η ΑΕΚ Ερμιονίδας και πέρυσι η Ένωση.

 Και ΝΑΙ η Ερμιονίδα θα το έχει.

Ναι η Ερμιονίδα θα έχει ομάδα στην football league η στην  Β Εθνική σε όποιον αρέσει. Δεν είναι όνειρο είναι πραγματικότητα.  Εάν σε αυτή την παρέα του 2003-2004 πού αποφάσισαν να ανεβάσουν την ΑΕΚ Ερμιονίδας στην Δ Εθνική τους έλεγες τότε ότι σε 10 χρόνια αυτή η επαρχία των 15-18000 κατοίκων θα έχει ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο σίγουρα ούτε οι ίδιοι δεν θα το πίστευαν.
Το πίστεψαν όμως οι 4500 !!!!!!! φίλαθλοι της ιστορικής "Μαύρης Θύελλας" πού ταπεινώθηκαν στο γήπεδο της Παραλίας βλέποντας την αρμάδα του Ρομπέρτο Μπολάνο το 2-0 του 18 λεπτού να γίνετε 2-3 στο 92 λεπτό , το είδαν οι φίλαθλοι του ιστορικού επίσης Παναργειακού πρώτα στο γήπεδο του Άργους να φεύγουν με το 0-1 στην πλάτη και την προχθεσινή συντριβή στο  4-0 στο Κρανίδι, το είδαν οι φίλαθλοι του Παναρκαδικού όταν η Ένωση στην αρχή του πρωταθλήματος πυροβόλησε δύο φορές μέσα στην Τρίπολη και μία φορά στο Κρανίδι, οι φίλαθλοι της Κορίνθου, της Αχαϊκής, του ΠΑΟ Βάρδας του Μεσσηνιακού ομάδες ιστορικές με βαρύ όνομα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τώρα ήηρθε η ώρα να στηρίξουμε όλοι αυτήν την ομάδα. Οι απαιτήσεις μεγαλώνουν. Στο πλευρό αυτής της ομάδας της διοίκησης όλοι πρέπει να είμαστε δίπλα. Δεν περισσεύει κανείς. 
Και αυτήν την Κυριακή πρέπει να γεμίσουμε όλοι για μία ακόμα φορά το γήπεδο. Να δίξουμε την αγάπη μας στην ομάδα και να πανηγυρίσουμε την μεγάλη νίκη πού θα σφραγίσει και επίσημα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Sport-Ermionida


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates