Social Icons

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1-0



Την ήττα με 1-0 γνώρισε η πρωτοπόρος του τετάρτου ομίλου Ένωση Ερμιονίδας στην Κόρινθο από την τοπική ομάδα.  

Αναλυτικά οι φάσεις :


Με την πρώτη φάση του αγώνα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν όταν ο Καφαντάρης σούταρε έξω από την περιοχή και απέκρουσαν οι αμυντικοί, η μπάλα έφτασε στον Κερμενίδη πού από το σημείο του πέναλτι σούταρε και άνοιξε το σκορ. Στο 11 λεπτό ο Γκεορκίεφ σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Πονηρού. Στο 16 λεπτό ο Πονηρός με διπλή προσπάθεια απέκρουσε δυνατό σουτ του Διαμαντόπουλου. Στο 26 λεπτό νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν μακρινό σουτ του Γκεοργκίεφ η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Πονηρού.  Στο 33 λεπτό έγινε η πρώτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους όταν ο Βλαχόπουλος βρήκε τον Συμελίδη σε θέση βολής , το σουτ του τελευταίου η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Αρχοντάκη. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Στάικος εκτέλεσε απευθείας κόρνερ και πάνω στην γραμμή απέκρουσαν την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί της Κορίνθου. Στο 70 λεπτό ο Δήμας εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα έφτασε στον Κάρλος ο οποίος πάνω στην κίνηση σούταρε  ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Στο 85 λεπτό δυνατό σουτ του Μαυρόπουλου η μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Αρχοντάκη. Στο 93 λεπτό η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι σε δυνατό σουτ του Στάικου.

Κόρινθος ( Θύμιος Γεωργούλης) : Αρχοντάκης, Διαμαντόπουλος, ( 83’ Κατσικάς)  Φίλης, Τσάτσος,Τσομπατζίδης, Σπυρόπουλος, Χαρίτος, ( 53’ Λούβρης), Τσίτσι, Καφαντάρης, κερμενίδης, Γκεορκίεφ. ( 46’ Κουλός)  

Ένωση Ερμιονίδας ( Ρομπέρτο Μπολάνο) :  Πονηρός, Παπανικολάου ( 61’ Σχοινάς), Σαμαράς, Τσώνης ( 80’ Μαυρόπουλος), Ιασωνίδης, Σαμαράς, Κιοσσές, Στάικος, Συμελίδης , Κάρλος, ( 80’ Κρίστο), Δήμας, Βλαχόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates