Social Icons

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΝ .ΣΥΜΕΛΙΔΗΣ ΣΤΟ GAZZETTA.GR " ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ"



Ο Παναγιώτης Συμελίδης, μίλησε στο gazzetta.gr για τη νίκη της Ένωσης Ερμιονίδας στο ντέρμπι με την Καλαμάτα (2-3), τον κόσμο της ομάδας αλλά και τον στόχο της ανόδου.

Ο 20χρονος μέσος, σκόρερ των δύο τερμάτων της ομάδας της Αργολίδας, μιλώντας στο gazzetta.gr, αναφέρθηκε στο αήττητο σερί των εννέα συνεχόμενων αγώνων αλλά και για το εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με την Κόρινθο.


Για τη νίκη της Ένωσης Ερμιονίδας στο ντέρμπι με την Καλαμάτα: «Πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη και ιστορική νίκη για εμάς. Βάση της
εικόνας του αγώνα, το αξίζαμε.Στο 2-1 πιστέψαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι όπως και έγινε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και όλα μπορούν να γίνουν».
Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Το ματς πιστεύω ότι κρίθηκε στα δύο γκολ, που πετύχαμε και ισοφαρίσαμε. Μετά την αποβολή του Καλογερόπουλου τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εμάς και έστω και στο 90΄ καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι».
Για το γεγονός ότι όποτε σκοράρει η ομάδα του κερδίζει: «Πιστεύω ότι είναι σύμπτωση. Αυτό που θέλω τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου είναι να κερδίζει η ομάδα μιας και αυτό είναι που μετράει».
Για το νικηφόρο σερί των εννέα συνεχόμενων αγώνων: «Πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε. Τόσο εμείς όσο και η Κόρινθος θέλουμε τη νίκη ο καθένας μαςγια διαφορετικούς λόγους».
Για τις δυσκολίες του εκτός έδρας αγώνα με την Κόρινθο: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς η Κόρινθος παίζει σε πλαστικό
γήπεδο κάτι που θα μας δυσκολέψει ακόμα περισσότερο. Εαν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη νίκη».
Για τον κόσμο της ομάδας και την βοήθεια του: « Ο κόσμος μας στηρίζει από την αρχή του πρωταθλήματος, και τον ευχαριστούμε για αυτό. Παρότι στην έδρα μας έχουμε περισσότερο κόσμο, τον ευχαριστούμε για την συμπαράσταση του και στους εκτός έδρας αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates