Social Icons

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1-2. ΑΛΜΑ ΤΙΤΛΟΥ


Παρουσία 1200 θεατών περίπου στο γήπεδο Μεσολογγίου η Ένωση Ερρμιονίδας κέρδισε την τοπική ομάδα με 2-1 χάρη σε ένα γκολ του αρχηγού της Θανάση Σταίκου στις.....
καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από την διαιτησία του κ.Τάσση για φαλτσοσφυρίγματα ενώ φωνάζουν για ένα πέναλτι πού δεν τους δέθηκε στο 42 λεπτό σε ανατροπή του Σαραντόπουλου από τον Κολόκα.

Οι γηπεδούχοι καθολικά ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 13΄, αποδέκτης της μπάλας ο Καβαλλάρης από δεξιά στο όριο της μεγάλης περιοχής θα κάνει την σέντρα στην καρδία της άμυνας, κεφάλια του Τσιούνη και 1-0, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Στο 42΄ θα έχουμε τις έντονες διαμαρτυρίες όπως προαναφέραμε  από τους γηπεδούχους για μη καταλογισμό πέναλτι από τον κ. Τάση, ο Σαραντόπουλος θα περάσει όποιον βρει μπροστά του θα μπει μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον Κολόκα να τον ανατρέπει, ο ρέφερι θα σφυρίξει κατευθείαν με όλους να νομίζουν ότι έχει δώσει το πέναλτι, αντί αυτού θα δείξει την κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Μεσολογγίου μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο προπονητής των γηπεδούχων Ρομπέρτο Μπολάνο θα κάνει την δεύτερη αλλαγή για την ομάδα του (η πρώτη στο 40΄ στην θέση του Λαζάρου πέρασε ο Μπούρας ) στην θέση του Κρίστο  θα περάσει ο Βλαχόπουλος, που στο 56΄ θα χριστεί ο σκόρερ της ισοφάρισης για την ομάδα του μετά από σέντρα από δεξιά του Μπούρα με κεφάλια θα κάνει το 1-1.

Παρά την ψυχρολουσία οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που θα έχουν την κατοχή της μπάλας και τις τεράστιες ευκαιρίες να μπουν και πάλι μπροστά στο σκορ αλλά χωρίς αποτέλεσμα, στο 75΄ οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με παίκτη λιγότερο όταν ο Κολόκας θα κάνει το φάουλ στο κέντρο του γηπέδου ώστε να αποτρέψει την κόντρα των γηπεδούχων, με τον ρέφερι του παιχνιδιού να του δείχνει την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 90΄ για ένα ακόμα παιχνίδι η ΑΕΜ όχι δεν θα πάρει ένα βαθμό που βάση της εικόνας ήταν άδικος, αλλά θα γνωρίσει και την ήττα.

Αρνητικός πρωταγωνιστής στο δεύτερο ημίχρονο για ακόμα μια φορά ο κ Τάσης που λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή σε μαρκάρισμα 2 παικτών πάνω στον Σαραντόπουλο θα δώσει ανάποδο σφύριγμα, γέμισμα της μπάλας με αποδέκτη τον Σταϊκο που θα μπει από μέσα αριστερά και από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα κάνει το «τέλειο» σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνιά του Ζέρβας και 1-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για τους φιλοξενούμενους και τα 50 περίπου άτομα που είχαν έρθει από την Ερμιονίδα.


Οι κυριότερες φάσεις του παιχνιδιού: 


7΄ σουτ του Ουγκουνσότο θα αποκρούσει ο Ζέρβας.

13΄γκοοοολ για την ΑΕΜ, σέντρα από δεξιά του Καβαλλάρη, κεφαλιά Τσιούνη και 1-0.

34΄σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Ουγκουνσότο, προβολή του Ανυφαντή και κόρνερ.

42΄ανατροπη του Σαραντόπουλου μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Κολόκα με τον ρέφερι να κλείνει τα μάτια.

55΄ κομπίνα σε φάουλ σε καλή θέση για τους φιλοξενούμενους με τον Μπούρα να στέλνει την μπάλα ψιλά άουτ.

56΄γκολ για την Ερμιονίδα, σέντρα του Μπούρα κεφαλιά του Βλαχόπουλου και 1-1.

58΄μπερδεμα του Πονηρού με αμυντικό, από πλεονεκτική θέση ο Νάκος θα χάσει μεγάλη ευκαιρία.

60΄κορνερ με τον Μιχαλόπουλο, κεφαλιά του Δενδρινού θα περάσει ελάχιστα άουτ.

67΄φάουλ από απόσταση 40 μέτρων, με τον Νάκο να βλέπει εκτός εστίας τον Πονηρό και να θέλει να τον κρεμάσει, με την μπάλα να βρίσκει στην επάνω πλευρά του οριζοντίου και να καταλήγει άουτ.

81΄σουτ του Συμελίδη με την μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά του αριστερού κάθετου δοκαριού και να καταλήγει άουτ.

83΄μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ, πλασέ του Τσιούνη μέσα από την περιοχή ενστικτωδώς με τα πόδια θα αποκρούσει ο Πονηρός.

85΄τεραστια ευκαιρία για την ΑΕΜ, πλασέ του Τσιούνη με τον Πονηρό για ακόμα μια φορά  να αποκρούει με τα πόδια, η μπάλα θα πάει στον Νάκο που πάνω στην γραμμή δεν θα μπορέσει να βάλει την μπάλα στα δίχτυα με τους αμυντικούς να διώχνουν.

90΄γκολ για την Ερμιονίδα, κάτοχος της μπάλας θα γίνει ο Σταϊκος με όμορφο πλασέ θα κάνει το 1-2.


Κακή η διαιτησία του κ. Τάση στο δεύτερο ημίχρονο με τα φαλτσοσφυριγματα, ενώ ελέγχετε και για την φάση του 42΄και τον μη καταλογισμό του πέναλτι.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι βοηθοί κ. Παπαδημητρίου – Αντωνίου.


ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Σκούνας) Ζέρβας Δ, Θεοδωρίδης, Ανυφαντής, Καβαλλάρης, Αρώνης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (75΄Ζέρβας Ν), Ντζιμάνης, Τσιούνης, Σαραντόπουλος, Νάκος.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: (Ρομπέρτο Μπολάνο) Πονηρός, Παπανικολάου, Λαζάρου (40΄Μπούρας), Τσώνης, Κολόκας, Κιοσές, Σταϊκος, Συμελίδης, Ουγκουνσότο (75΄Μουκίδης), Δήμας, Χρήστος (46΄Βλαχόπουλος).

http://www.aitosports.gr Μιχάλης Δημητρί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates