Social Icons

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ : ΣΚΗΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ


ΠΗΓΗ : Γιάννης Ντάλλας - arcadiasports.gr

Μέρες γιορτής, μέρες αγάπης, μέρες που όλοι επιθυμούν να τις περνούν ζεστά, οικογενειακά μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Για κάποιους όμως στην Τρίπολη αυτά τα Χριστούγεννα δεν είναι καθόλου λαμπερά. Είναι σκοτεινά και αβέβαια.
Ο λόγος για τους ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού οι οποίοι αναμένουν λύση στα προβλήματα τους και θα κάνουν γιορτές με άδειες τσέπες. Οι περισσότεροι, μάλιστα από αυτούς, αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα, ενώ υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν ευρώ για να καλύψουν βασικές τους ανάγκες. Το ρεπορτάζ δεν έχει σκοπό να προσβάλει παρά μόνο να αφυπνίσει αυτούς που μοίρασαν υποσχέσεις, ώστε να τις υλοποιήσουν για να μην ταλαιπωρούν όσους τους πίστεψαν.
Το να φτάνει ποδοσφαιριστής παραμονές Χριστουγέννων να ζητά από τη διοίκηση 30 ευρώ για να πάρει το ΚΤΕΛ ώστε να περάσει μαζί με την οικογένεια του αυτές τις μέρες, δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι η απάντηση που πήρε από τον άνθρωπο που θέλει να... αναγεννήσει τον Παναρκαδικό: "Έχω 700 ευρώ για να περάσω τις γιορτές, δεν μπορώ να σε βοηθήσω", ήταν αυτό που άκουσε απογοητευμένος ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έσκυψε το κεφάλι και αποχώρησε.
Το να μην έχει κάποιος χρήματα, επίσης, δεν είναι ντροπή. Είναι όμως μεγάλο πρόβλημα και ζήτημα το να θέλει να ασκήσει διοίκηση, να υπόσχεται χρήματα και αυτές τις μέρες να αφήνει "στο δρόμο" τους ποδοσφαιριστές. Στο κάτω κάτω αν δεν μπορεί μια ομάδα να πληρώσει αυτά που έχει συμφωνήσει με τους παίκτες, ας τους αφήσει ελεύθερους.
Μακάρι άμεσα να λυθούν τα προβλήματα και τα πράγματα να γίνουν έτσι όπως έχουν πει κατά καιρούς ο Δημήτρης Παυλής και οι επενδυτές που φέρονται να είναι πίσω από όλο αυτό το πρότζεκτ Μέχρι τότε όμως όλα πρέπει να γίνονται με αξιοπρέπεια. Από όλους προς όλους.
Αυτή η αξιοπρέπεια για παράδειγμα που δείχνουν οι Τζήλος και Καλογιαννίδης, οι οποίοι πέρα από προπονητές έχουν αναλάβει πολλούς ρόλους σε αυτή την ομάδα. Σε αυτό το πλαίσιο έδωσαν από την τσέπη τους λεφτά προκειμένου κάποιοι παίκτες να κάνουν Χριστούγεννα σπίτια τους.
Η στάση που τηρούν οι δύο προπονητές του Παναρκαδικού, όπως και μερικοί ακόμη αθόρυβοι πρωταγωνιστές που υπάρχουν σε αυτή την ομάδα, είναι πιο τίμια από τη στάση άλλων που βρίσκονται στο "τριφύλλι" και θέλουν να παριστάνουν τους μεγάλους και τρανούς. Αν δεν μπορείτε να τηρήσετε το λόγο σας κύριοι, αφήστε τη λεζάντα ή τουλάχιστον σεβαστείτε τον πόνο και την κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών... Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι κυρίως θέμα αξιοπρέπειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates