Social Icons

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-1

 

 ΠΗΓΗ : http://www.argonafplia.gr/

Τα πάνω-κάτω φαίνεται ότι θα φέρει η ήττα του Παναργειακού μέσα στο Άργος από την Ένωση Ερμιονίδας.
  

Για τον Παναργειακό δεν είναι απλά ένα ατυχές αποτέλεσμα. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη ήττα μέσα στο Άργος. Μετά την Καλαμάτα και η Ερμιονίδα έφυγε από το Άργος με το τρίποντο στις αποσκευές της.
Συνέπεια ο ενθουσιασμός του πρωτοπόρου τώρα να γίνεται αγωνία για την συνέχεια.

Για την Ερμιονίδα αυτή η νίκη, δεύτερη με τον νέο προπονητή, ξαναφέρνει την αισιοδοξία στο στρατόπεδο της Εμιονίδας. Ξανά στις πρώτες θέσεις και ελπίδες για νέα επαναφορά στην κορυφή.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα η Ερμιονίδα ήταν μεν λίγο καλύτερη από τον Παναργειακό, αλλά το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, αφού δεν έγιναν φάσεις και δεν υπήρχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Παναργειακός ήταν λίγος και δεν μπόρεσε να πάρει τον πρώτο λόγο, αφού είχε χάσει ολοκληρωτικά σχεδόν το κέντρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητές έφεραν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Ο Δουβίκας έριξε στον αγώνα τον Μακρίδη, αλλά δεν κατάφερε να γίνει η ομάδα του απειλητική.
Ο Μπολάνο πέρασε τον Τζιέρη στη θέση του Παπανικολάου και τον Κανελλόπουλο στην θέση του Μουκίδη. Αποτέλεσμα η βελτίωση της ομάδας.

Από τις φάσεις του αγώνα ξεχωρίζουμε:
-   Την φάση του 10' όταν ο Ισούφη έβγαλε τετ-α-τετ τον Αγγελόπουλο, ο οποίος δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την μπαλιά.
-   Την φάση του 15' όταν ο Μένιος έδιωξε προ του Στάϊκου και σταμάτησε μια καλή επίθεση των Συμελίδη, Δήμα.
-   Την φάση του 33' που με καλό συνδυασμό Σιώκου, Λουμπαρδέα και Καραγκούνη έφτασε η μπάλα στον Αγγελόπουλο που δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τον Κολόκα, που το σταμάτησε με φάουλ που του στοίχισε κίτρινη κάρτα.
-   Την φάση του 36' που ο Αγγελόπουλος δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει μεταβίβαση του Σιώκου, αφού το υπό πίεση σουτ του πέρασε ψηλά από το τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πονηρός είχε μια πολύ καλή επέμβαση σε πλασέ του Αγγελόπουλου από θέση τετ-α-τετ.
-   Λίγο αργότερα, σωτήρια προβολή του Μπόμπου έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ, σε επικίνδυνο σουτ του Συμελίδη.
-   Στο 76' ήρθε το γκολ για την Ερμιονίδα. Ο Κέλλη σε ανύποπτο χρόνο από 40-45 μέτρα έκανε ένα ψιλοκρεμαστό σουτ προς το τέρμα. Ο τερματοφύλακας απλά παρακολούθησε την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα του.

Από την στιγμή του γκολ της Ερμιονίδας και ύστερα ο Παναργειακός προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά η Ερμιονίδα άντεξε την όποια πίεση και με τακτική καθυστερήσεων και παγώματος του παιχνιδιού εξάντλησε το χρόνο του παιχνιδιού.
Έφτασε μάλιστα λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα να απειλήσει, όταν ο Κανελλόπουλος μπήκε καταδιωκόμενος στην περιοχή, αλλά το σουτ του δεν ήταν αυτό που έπρεπε.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Δουβίκας): Μένιος, Παπαϊωάννου (77'Τριμπόνιας), Κάπλατζης, Μπόμπος, Φίλης, Κουτσοδήμος (85'Μπιτζής), Αγγελόπουλος, Λουμπαρδέας, Ισούφη (69'Μακρίδης), Καραγκούνης, Σιώκος.

ΕΝΩΣΗ (Ρ.Μπολάνο): Πονηρός, Παπανικολάου (60'Τζιέρης), Σαμαράς, Τσώνης, Κολόκας, Κιοσές, Στάικος, Συμελίδης, Κέλλης (77'Λαζάρου), Δήμας, Μουκιδης (46'Κανελλόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates