Social Icons

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ : ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 7-2

 
Η παιδική ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η παιδική ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας για το πρωτάθλημα 2013-2014 αφού κέρδισε με το ευρύ σκορ την
Ένωση Ερμιονίδας με 7-2.. Να αναφέρουμε ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι τα έτη 1999 και 2000.
Το σκορ άνοιξε στο 17 λεπτό ο Luta  με πλασέ μέσα από την περιοχή .Στο 27 λεπτό ο Μπρίγκελ με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τρέσα έκανε το 2-0.Στο 39 λεπτό ό Τρέσα εκτέλεσε φάουλ από αριστερά η μπάλα έφτασε στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ο Κουτσάφτης με προβολή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.Στο 52 λεπτό ο Λαζάρου με ένα εκπληκτικό δυνατό σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 3-1. Ένα λεπτό αργότερα ο Luta με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Τρέσα έκανε το 4-1. Στο 60 η Ένωση κέρδισε πέναλτι και ο Τσούνι μείωσε εκ νέου σε 4-2. Στο 68 λεπτό ο Λιώσης με πλάσε έκανε το 5-2. Στο 80  και 85 λεπτό ο Τρέσα με δύο πλασέ έκανε το τελικό 7-2.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Δ.Αλωνιστιώτης.

Κορωνίδα Κοιλάδας : Παπαδημητρίου, Χίλντα, Μπάζος, Βλαχόπουλος, Μπούκουρης, Μπρίγκελ, Χάσα , Κουτσάφτης, Luta, Τρέσα , Λάμπρου.

Επίσης αγωνίστηκαν : Φλωρής, Λιώσης,Μαθιουδάκης

Ενωση Ερμιονίδας : Μπόλλας, Ταραγκίνης, Μαμουτάι, Τσούνι, Καλατζής, Ράνος Χίλντα, Μερτύρης, Κάλα Κ, Λαζάρου , Ρόδια, Καλά Ι. 

 Επίσης αγωνίστηκαν Σκαλτσάς, Δημαράκης, Βλάχος , Σωτηρόπουλος. Λαπούσης, Τσέλος , Κάρατζ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates