Social Icons

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 2-1





Στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας παρέμεινε η Ένωση Ερμιονίδας ύστερα από την άνετη νίκη της επί του Μεσσηνιακού μπροστά σε 500 περίπου θεατές.

Στο 18 λεπτό ο Κιοσσές βρήκε τον Βλαχόπουλο στην περιοχή των φιλοξενουμένων δυνατό σούτ του τελευταίου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κυριακόπουλου. Στο 22 λεπτό λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Κανελλόπουλος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Κυριακόπουλο πού απέκρουσε σωτήρια.  Στο 35 λεπτό μακρινή μπαλιά του Κολόκα στον Στάικο αυτός μπήκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 43 λεπτό ο Δήμας εκτέλεσε φάουλ προς τον Στάικο ο οποίος σούταρε και η μπάλα έφυγε λίγο έξω από αριστερό δοκάρι του Κυριακόπουλου. Στο 53 λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Κυριακόπουλος.  Στο 62 λεπτό ο Κανελλόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Κυριακόπουλος απέκρουσε δύσκολα , η μπάλα έφυγε παράλληλα με την εστία και εκεί ο Συμελίδης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Χελάς με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πονηρού για να γίνει το τελικό 2-1.Στο 82 λεπτό δύσκολη απόκρουση σε κεφαλιά του Κολόκα.
Διαιτητής : Ανδρέας Γκάμαρης ( Αθηνών)
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ( Δημήτρης Σπανός ) : Πονηρός, Τζιέρης ( 72 Παπανικολάου), ,Σαμαράς, Κολόκας, Τσώνης, Κιοσσές, Στάικος ,Συμελίδης, Κανελλόπουλος, Δήμας, ( 87 Θωμάς) ,Βλαχόπουλος ( 90 Λαζάρου )
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Έλβιο Μάνα): Κυριακόπουλος, Νινιός (83 Πουλάκος), ), Δασκαλάκης, Μπιμπίρης Κουρεντζής, Μπαστάκος, (60 Κουκούτσης), Σπανός, Αργυρόπουλος, Ταχμαζίδης,( 67 Τσουκάλης), Βιτάλι,, Χελάς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates