Social Icons

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012.

Αγχωτική νίκη και πρόκριση πήρε η  Κορωνίδα Κοιλάδας απέναντι στην Ερμιονίδα 2012 με σκορ ....
3-0. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν αρκετά για να φράσουν στην πρόκριση αφού άνοιξαν το σκορ 11 λεπτά πριν το φινάλε .
Αντίθετα με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι βρίσκονται μία κατηγορία πιο κάτω δεν φοβήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα , είδαν την αντίπαλό τους στα μάτια και μάλιστα σε κάποιες φάσεις θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί και να είχαν κάνει την έκπληξη της αγωνιστικής. Είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο και σίγουρα το μέλλον της ανήκει αφού το μεγαλύτερο ποσοστό της απαρτίζεται από παιδιά 16-18 ετών.

Αναλυτικά οι φάσεις 

Στο 3 λεπτό πλασέ του Κούση μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Σχοινάς. Στο 17 λεπτό ο Σχοινάς απέκρουσε φάουλ του freitas. Στο 19 λεπτό εκπληκτική απόκρουση του Αποστόλου στην αριστερή του γωνία σε δυνατό σουτ του Μητρόπουλου έξω από την περιοχή. Στο 23 λεπτό ο Freitas εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Σχοινάς απέκρουσε δύσκολα. Στο 40 λεπτό κεφαλιά του Κούση η μπάλα αποκρούετε από το δεξί δοκάρι του Σχοινά. Στο 42 δυνατό σουτ του Skenderai  η μπάλα κτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Αποστόλου και έφυγε άουτ. Στο 50 λεπτό ο Fritas εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Σχοινάς απέκρουσε σωτήρια . Στο 63 λεπτό σουτ του Κοροντίνη απέκρουσε ο Αποστόλου. Στο 65 λεπτό πλασέ του Μέγα μέσα από την περιοχή εξουδετέρωσε ο Σχοινάς. Στο 79 λεπτό η λύτρωση για τους γηπεδούχους όταν ο Κούσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στο « γάμα» του Σχοινά ανοίγοντας το σκορ. Στο 81 λεπτό ο Γκρεβτσίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή Στο 87 ο Κούσης με πλασέ ύστερα από σέντρα του Γκρεβτσίδη από αριστερά έκανε το τελικό 3-0.








Κορωνίδα Κοιλάδας :  Αποστόλου, Χατζησταύρου, Ζέρβας Μ.,( 76 Ζέρβας Αν.),  Ψωμάς, Σαλάκου,( 61 Σαγκατέλωφ),  Μέγας, Γκρεβτσίδης, Λούμης,( 76 Φράγκου),  Κούσης, Freitas, Ζαραφωνίτης.

Α.Ε.Κρανιδίου ( Ερμιονίδα 2012 )  Σχοινάς, Μικεδήμας, Παπανδριανού Νικ., Στεργίου, Μέλσι, Μητρόπουλος, Διαμαντής Ευαγ.,( 88 Βλαχογιάννης),  Τσάβο, Κοροντίνης, ( 84 Παπανδριανός Χρ.), Skenderai, ( 84 Κέντρο), Δημαράκης Βασιλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates