Social Icons

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ-ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 1-0.

   
ΠΗΓΗ :  http://sport.argonafplia.gr
 
Νέο ενδιαφέρον αποκτά το πρωτάθλημα για τον Αργοναύτη που κατάφερε όχι απλά να κερδίσει την Κορωνίδα Κοιλάδας, αλλά να την φτάσει και βαθμολογικά.
 
Σε ένα ακατάλληλο από την βροχή γήπεδο για να παιχτεί ποδόσφαιρο απαιτήσεων έγινε ένα δυνατό παιχνίδι.
Αρκετές οι καλές φάσεις του αγώνα και πολλές οι ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Ο τερματοφύλακας του Αργοναύτη Κλεισιάρης στους διακριθέντες αφού ήταν παρόν σε όσες δύσκολες φάσεις δημιουργήθηκαν από τους αντιπάλους του.
 
Το πολύτιμο γκολ ήρθε στο 72'. Ο παρασκευόπουλος έκανε πολύ καλή μεταβίβαση προς τον Μανέτα και εκείνος έπισα πολύ καλό σουτ που αφού βρήκε η μπάλα στο δοκάρι στη συνέχεια κατέλειξε στα δίχτυα του Αποστόλου.
 
Η Κορωνίδα ξεκίνησε καλά τον αγώνα και δημιούργησε τις δύο πρώτες επικίνδυνες φάσεις λίγο πριν το δεκάλεπτο. Σουτ του Φρέιτας λίγο άουτ και απόκρουση σε σουτ του Κούση από τον Κλεισιάρη από κοντά.
 
Από τον Αργοναύτη η πρώτη καλή στιγμή ήταν ένα σουτ του Παρασκευόπουλου άουτ στο 21'.
Η Κοιλάδα είχε ακόμη 2-3 καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο σε σουτ Μέγα, Γιαννακόπουλου και Αποστόλου.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο αρκετά σουτ έφυγαν άουτ από τα δυο τέρματα ή αποκρούστηκαν.
Μανέτας και Παρασκευόπουλος, Βερβενιώτης οι σουτέρ για τον Αργοναύτη.
Φρέιτας, Κούσης για την Κοιλάδα για την οποία χάθηκε η ευκαιρία του αγώνα με την λήξη, όταν σε πολλαπλά σουτ απέκρουαν αμυντικοί μέσα στη μικρή περιοχή και την γραμμή του τέρματος.
 
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Κίκιλης): Κλεισιάρης, Παπασταύρου ( 18’Ευσταθίου), Σταύρου, Μητρόπαπας, Διάκος, Παρασκευόπουλος (82’Σιγάλας), Μανέτας, Λιαγκρής, Κυριαζής, Βασιλειάδης, Βερβενιώτης Β. (89’Βερβενιώτης Γ.)
 
ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ (Μαντζούνης): Αποστόλου Ι., Σαγκατέλοφ, Ζέρβας, Ψωμάς, Δώρας, Μέγας, Γκρεβτσίδης, Αποστόλου Αν., Κούσης, Ντε Φρέιτας, Γιαννακόπουλος (53’Ζαραφωνίτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates