Social Icons

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΝΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ ΜΕ 3-0





Σούπερ η Κορωνίδα Κοιλάδας μετέτρεψε το ντέρμπι σε ένα υγιεινό περίπατο απέναντι στην μέχρι σήμερα πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της.....
Α1 Αργολίδας Ένωσης Λέρνας . Οι «κυανόλευκοι» της Ερμιονίδας  μπήκαν από το πρώτο λεπτό δυνατά και έδειξαν ότι θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους. Αν προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιον πού να υστέρησε από την σημερινή Κορωνίδα αυτό είναι δύσκολο. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν να αξίζουν την θέση που βρισκόντουσαν μέχρι σήμερα.   

Με την πρώτη ευκαιρία πού της δόθηκε η Κορωνίδα άνοιξε το σκορ. Και αυτό έγινε στο 4 λεπτό όταν ο Γκρεβτσίδης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή της Λέρνας το σουτ πού έκανε απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Μαυροκορδόπουλος. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Σαγκατέλωφ η μπάλα έφτασε στον Ψωμά στο δεύτερο δοκάρι ο οποίος τροφοδότησε με κεφαλιά το Cojocaru στο σημείο του πέναλτι και αυτός με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 10 λεπτό ένα δυνατό του Νέτζια έφυγε απελπιστικά άουτ πάνω από τα δοκάρια του Αποστόλου. Στο 12 λεπτό ο Κούσης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λέρνας διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 18 λεπτό ο Μέγας μέσα από την περιοχή πλάσαρε τον Μαυροκορδόπουλο και ο Βόγκλης έδιωξε την μπάλα πάνω από την γραμμή αποσοβώντας σίγουρο γκολ. Στο 25 λεπτό ο Νέντζια εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή όμως ο Αποστόλου απέκρουσε σταθερά.  Στο 28 λεπτό ο Ταραντίλης σούταρε άουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νέτζια. Στο 42 λεπτό ο Κούσης μετά από μπαλιά του Cojocaru  βρέθηκε μόνος στην περιοχή αλλά το σουτ πού έκανε η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Μαυροκορδόπουλου. Στο 53 λεπτό δυνατό σουτ του Γκρεβτσίδη η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της Λέρνας. Στο 55 λεπτό ο Μέγας είδε τον Κούση αμαρκάριστο στο σημείο του πέναλτι και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Μαυροκορδόπουλου. Στο 59 λεπτό ο Γκρεβτσίδης με μπαλιά έβγαλε μόνο του τον Σαγκατέλωφ με τον Μαυροκορδόπουλο με τον τελευταίο να φαίνεται να ελέγχει την φάση όμως ο Σαγκατέλωφ επέμεινε του πήρε την κόντρα και εύκολα έκανε το 3-0. Στο 63 λεπτό ο Σαγκατέλωφ έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς και είδε τον Γ ιαννακόπουλο να μπαίνει μόνος του του πέρασε την μπάλα και ο τελευταίος έκανε άτσαλο σουτ πού έφυγε απελπιστικά άουτ. Στο 86 λεπτό ο Μαυροκορδόπουλος απέκρουσε δύσκολα στην γωνία του δυνατό σουτ του Γκρεβτσίδη. Στο 90 λεπτό ο Αποστόλου έκανε την απόκρουση του αγώνα για τους γηπεδούχους γυριστό του Κατσίρη.

Από τους γηπεδούχους θα τολμήσουμε να να αναφέρουμε σαν κορυφαίους τον αρχηγό της ομάδας τον Παναγιώτη Μέγα στον χώρο του κέντρου τον Νικήτα  Γκρεβτσίδη ο οποίος έδωσε πολλές μάχες στην επίθεση και από αυτόν προήλθαν τα δύο από τα τρία γκολ επίσης τον Μανώλη Ψωμά πού είναι γνωστή η αξία του και βέβαια δεν θέλουμε να αδικήσουμε κανέναν . Από την Ενωση Λέρνας πιστεύουμε ότι ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Νέτζια ο οποίος προσπάθησε μόνος του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νικος Ρατσιάτος με βοηθούς τον Ι.Αργύρη και τον Δ.Δαρσινό οι οποίοι ηταν άψογοι.

Κορωνίδα Κοιλάδας : Αποστόλου Ι., Αποστόλου Α., Σλάβοφ, Ψωμάς, Σαλάκου,( 75 Freitas),  Μέγας, Λούμης, (  67 Αλεξανδρής), Κοζοκάρου,    Κούσης ( 59 Γιαννακόπουλος), Σαγκατέλωφ.

Ένωση Λέρνας : Μαυροκορδόπουλος , Δελλής, ( 83 Λαγκριδώνης), Φλεβάρης, ( 58 Τσούρας), Γατσάκος, Κοτσουλόπουλος, Βόγκλης. Κατσίρης, Καπετάνος (77 Τσαγκαρέλλης), Ταραντίλης , Νέτζια, Γιάννος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates