Social Icons

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ.


Με δελτίο τύπου πού έδωσε στην δημοσιότητα η Ένωση Ερμιονίδας μέσω του γραφείου τύπου ευχαριστεί τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ερμιονίδας όπως και τους επαγγελματίες της περιοχής πού ............
συνέβαλαν για την ολοκλήρωση των έργων ΄τοσο στην τοποθέτηση επιθεμάτων χλοοτάπητα αλλά και για την κατασκευή της δεξαμενής και λοιπών έργων συντήρησης στο γήπεδο Κρανιδίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση  

Ο Πρόεδρος το Δ.Σ. της Ένωσης Ερμιονίδας , το προπονητικό τιμ , οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι της ομάδας , με την ολοκλήρωση των έργων στο γήπεδο Κρανιδίου , θέλουν να ευχαριστήσουν τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο για την τοποθέτηση της δεξαμενής , την τοποθέτηση επιθεμάτων χλοοτάπητα στα προβληματικά σημεία του γηπέδου και την συντήρηση του.
Ακόμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γεωπόνο του Δήμου κύριο Βασίλη Πασσαλή και τους συνεργάτες για την άριστη συνεργασία μας και την ακούραστη προσπάθειά τους.
Επίσης ευχαριστούμε τους επαγγελματίες που προσέφεραν αφιλοκερδώς υλικά και εργασίες και συγκεκριμένα :
Τούς αδελφούς Αποστόλου για την εκσκαφή ,το σκυρόδεμα ΚΡΑΝΙΔΙ Α.Ε. , το σκυρόδεμα ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΠΕΤΟΝ ΕΠΕ για την βάση της δεξαμενής , τον Σερέτη Αναστάσιο για τις εργασίες στην υδραυλική εγκατάσταση    , τον Κοτσοβό Δημήτριο για τις εργασίες στα βαψίματα και τον Λευκαδίτη Γιάννη για την καθημερινή προσφορά του σε νερό και ορισμένους φιλάθλους πού βοήθησαν με την εθελοντική τους εργασία.
Η παραπάνω προσπάθεια δείχνει ότι σε αυτή την δύσκολη χρονιά η Ένωση Ερμιονίδας χρειάζεται την εθελοντική προσφορά όλων μας , για να πετύχει τους στόχους της στην Γ Εθνική Κατηγορία και να λειτουργήσουν τα υπόλοιπα τμήματα :  Η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012 και τα τμήματα των Ακαδημιών που λειτουργούν στην Ερμιόνη και φέτος θα λειτουργήσουν και στο Κρανίδι στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και αφορούν ένα σημαντικό αριθμό παιδιών, περίπου 120, πού ευελπιστούμε να αυξηθεί..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates