Social Icons

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ




Το Sport Ermionida κάνει σήμερα μία πρώτη εκτίμηση για τον όμιλο της Πελοποννήσου της νέας Γ Εθνικής Κατηγορίας έστω και .....
εάν είναι πολύ νωρίς επειδή ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι αγώνες των μπαράζ ανόδου αλλά δεν έχει τελειώσει και το πρωτάθλημα της football laeague 2 για να δούμε ποίες ομάδες θα μείνουν από την Πελοπόννησο στην νέα Γ Εθνική.
Με ομάδες από την Πελοπόννησο αναμένετε να στελεχωθεί ένας από τους έξι ομίλους της νέας Γ Εθνικής Κατηγορίας. Σε πρώτη φάση οι πρώτες ομάδες πού θα στελεχώσουν τον νέο όμιλο είναι οι έξι από τις επτά ομάδες πού έμειναν από έβδομο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος με  τον Α.Ο. Χαλκίς να μετακομίζει σε άλλο όμιλο λόγω γεωγραφικής θέσης. Αυτές είναι  η πρωταθλήτρια Ένωση Ερμιονίδας  ο Μανδραϊκός  , ο Πανελευσινιακός ο Παναργειακός ο Πέλοπας Κιάτου και ο Παναυπλιακός.  Επίσης από τον έκτο όμιλο οι ομάδες πού έμειναν και θα στελεχώσουν τον νέο όμιλο είναι η πρωταθλήτρια ομάδα ΠΦΟ Πανόπουλο , ο Ατρόμητος Λάππα, ο Παναρκαδικός, ο Εθνικός Σαγέϊκων η Δόξα Μανολάδας και η Αχαϊκή.  
Επίσης στις δώδεκα ομάδες πού προαναφέραμε θα πρέπει να προσθέσουμε τον πρωταθλητή του 13ου ομίλου των μπαράζ  πού θα είναι μία ομάδα εκ των  Τροιζηνιακού ( Αργολίδας), Α.Ο. Φαλαισίας ( Αρκαδίας), Ολυμπιακό Γυθείου ( Λακωνίας) και Μεσσηνιακού ( Μεσσηνίας).
Η επόμενη και 14η ομάδα θα βγει από τους αγώνες μπαράζ του 12ου ομίλου όπου συμμετέχουν ο Αστέρας Αμαλιάδας ( Ηλείας) , η Αναγέννηση Πατρών ( Αχαΐας ) η Α.Ε.  Κεφαλληνίας ( Κεφαλληνίας-Ιθάκης) και Θύελλα Αμπελοκήπων ( Ζακύνθου).  
Επίσης εάν από τους αγώνες μπαράζ του 11ου ομίλου όπου συμμετέχουν ο Π.Α.Ο. Λουτράκι ( Κορινθίας), Άτταλος Νέας Περάμου ( ΕΠΣΔΑ) Φοίβος Κρεμαστής ( Δωδεκανήσου), ΑΠΟ Θύελλα Ραφήνας ( Ανατ. Αττικής) πάρει το εισιτήριο της ανόδου μία εκ των ΠΑΟ Λουτράκι ή Άτταλος Ν. Περάμου θα πάει στον όμιλο της Πελοποννήσου.    

Και τελευταία αφήσαμε  την ήδη υπάρχουσα Γ Εθνική όπου ύστερα από  την ανακοίνωση της Ένωσης της Football League και Football League 2 για άνοδο μόνο 11 ομάδων στην νέα Β Εθνική ( 6 από τον Νότιο όμιλο και 5 από τον Βόρειο όμιλο)  τότε αλλάζουν πολλά πράγματα γιατί Πανηλειακός και Κόρινθος και Καλαμάτα  από τον Νότιο όμιλο και Ζάκυνθος από τον Βόρειο όμιλο ίσως να μείνουν στην νέα Γ Εθνική και λογικά θα έρθουν στον όμιλο της Πελοποννήσου. Οπότε εάν πραγματοποιηθεί αυτό σίγουρα θα μετακομίσουν σε άλλο όμιλο οι ομάδες από την Δυτική Αττική
ΕΙΔΟΜΕΝ


Θέση
Ομάδα
Αγώνες
Βαθμοί


1
Ενωση Ερμιονίδας
0
0

2
Μανδραϊκός
0
0

3
Πανελευσινιακός
0
0

4
Παναργειακός
0
0

5
Πέλοπας Κιάτου
0
0

6
Πανναυπλιακός
0
0

8
ΠΦΟ Πανόπουλου
0
0

9
Ατρόμητος Λάππα
0
0

10
Παναρκαδικός
0
0

11
Εθνικός Σαγέικων
0
0

12
Δόξα Νέας Μανολάδας
0
0

13
Πρωταθλητής 13ου ομίλου μπαράζ
Τροιζηνιακός ( Αργολίδας), Α.Ο. Φαλαισίας ( Αρκαδίας), Ολυμπιακός Γυθείου ( Λακωνίας)  Μεσσηνιακός  ( Μεσσηνίας).
0
0

14
Καλαμάτα ( από τον Νότιο όμιλο )
0
0

15
Αχαϊκή
0
0

16
Πρωταθλητής 12ου ομίλου μπαράζ
Αστέρας Αμαλιάδας ( Ηλείας) ,  Αναγέννηση Πατρών ( Αχαΐας )  Α.Ε.  Κεφαλληνίας ( Κεφαλληνίας-Ιθάκης)  Θύελλα Αμπελοκήπων ( Ζακύνθου).  
0
0

17
Πρωταθλητής 11ου Ομίλου εάν είναι από Κόρινθο/ΕΠΣΔΑ
0
0

18
Κόρινθος ( από τον Νότιο όμιλο )
0
0

19
Πανηλειακός ( από τον Νότιο όμιλο )
0
0

20
Ζάκυνθος ( από τον Βόρειο  όμιλο )
0
0







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates