Social Icons

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 4-2




Ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Αργολίδας για την Κορωνίδα Κοιλάδας αφού κέρδισε τον Ερμή Κιβερίου με 4-2 και στην ουσία τον άφησε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Στο 5 λεπτό ο Orlu σέντραρε από αριστερά και ο Βαρβουλέτος με πλασέ πάνω στην κίνηση έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Στο 15 λεπτό ο Freitas με απευθείας φάουλ από αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρόπουλου κάνοντας το 1-1. Στο 30 λεπτό ύστερα από κόρνερ του Σαρρή ο Σελλής με τον Φίλη έπαιξαν βόλεϊ  με το κεφάλι στην περιοχή της Κοιλάδας και ο τελευταίος με κεφαλιά έδωσε την πρωτοπορία στους φιλοξενούμενους με 1-2. Στο 45 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να κάνει το 2-2 σε δυνατό σουτ του Δρούλια έξω από την περιοχή ή μπάλα έφυγε άουτ. Στο 54 λεπτό ο Cojocaru σέντραρε από αριστερά και ο Κούσης με πλασέ έκανε το 2-2. Στο 71 λεπτό ο Κούσης με πέναλτι έδωσε το προβάδισμα για τους γηπεδούχους . Το πέναλτι κέρδισε ο Σαγκατέλωφ σε ανατροπή του από τους αμυντικούς του Κιβερίου. Στο 81 λεπτό νέο πέναλτι για την Κορωνίδα σε ανατροπή του Σαγκατέλωφ από τον τερματοφύλακα Σωτηρόπουλο πού είδε την κόκκινη κάρτα και ο Κούσης έκανε το τελικό 4-2.
Άψογος ο διαιτητής της αναμέτρησης Νίκος Ρατσιάτος
Κορωνίδα Κοιλάδας ( Γιώργος Χορμής) : Αποστόλου, Κωτσαράς, Slavov, Δώρας, Τσιρτσίκος ( 83 Βορριάς), Μέγας, Σαγκατέλωφ, Cojocaru ( 91 Φράγκου), Κούσης ( 90 Αποστόλου Αρ.) , Freitas ,Δρούλιας.
Ερμής Κιβερίου ( Λουκάς Κούρος ) : Σωτηρόπουλος, Διαμαντής, ( 77 Φλεβάρης), Μίλης, Φίλης, Σελλής, Ντούτσος,( 68 Σχίζας)  Βαρβουλέτος, ( 58 Αρδάμης), Lawson, Κεχαγιάς, Orlu , Σαρρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates