Social Icons

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ / 4-0 ( 2-0)




Παρουσία 300 περίπου θεατών η Ένωση Ερμιονίδας κέρδισε άνετα τον Παναυπλιακό με σκορ 4-0.


Πρώτη καλή φάση για τους γηπεδούχους στο 1 λεπτό όταν ο Παπανικολάου σέντραρε από δεξιά η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Κατσιαούνη άουτ. Στο 13 λεπτό ο Μουκίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 ύστερα από σέντρα του Παπανικολάου. Στο 29 λεπτό δυνατό σουτ του Κρίστο από δεξιά απέκρουσε δύσκολα ο Κατσιαούνης. Στο 30 λεπτό μπαλιά του ΣταΪκου στον Μιχαλάκη δυνατό σουτ του τελευταίου απέκρουσε ο Κατσιαούνης σε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαμαράς και η μπάλα έφτασε στον Μουκίδη πού έκανε με σουτ το 2-0. Στο 36 λεπτό σέντρα του Κρίστο από δεξιά ο Μακρίδης έπιασε καρφωτή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ. Στο 38 λεπτό μπάλια τρύπα του ΣτάΪκου στον Μακρίδη , σουτ του τελευταίου απέκρουσαν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Στο 46 λεπτό έξοχος συνδυασμός του Μακρίδη με τον Μιχαλάκη ο τελευταίος σούταρε λίγο άουτ. Στο 51 λεπτό σέντρα του Δήμα από δεξιά ο Μακρίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην συμβολή των δοκών του Κατσιαούνη. Στο 59 λεπτό ο ΣτάΪκος με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 62 λεπτό ο Κάλφας σέντραρε από δεξιά ο Καλιαμούτος βρέθηκε στην πορεία της μπάλα προσπάθησε να διώξει  αλλά το σουτ πού έκανε έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από τα δοκάρια της ομάδας του σε  κόρνερ. Στο 72 λεπτό ο Κάλφας από το κέντρο του γηπέδου βρήκε το Μακρίδη στην περιοχή του Παναυπλιακού αυτός πάσαρε στον Μιχαλάκη πού μόνος του μπροστά από τον Κατσιαούνη έκανε με πλασέ το τελικό 4-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Ιωάννης Καλογεράκος ( Ηλείας)

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Σπανός): Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσώνης, Δημητρίου, ( 78 Μπούρος), Μουκίδης , Στάικος, , Δήμας ,Μακρίδης,  Κρίστο ,( 46 Κάλφας),  ,Μιχαλάκης (72' Κρητικός )

Παναυπλιακός ( Ν.Μητροσύλης) : Κατσιαούνης, Καλιαμούτος, Κουτσοποδιώτης, Θ.Γκολέμης, Ευθυμίου, Καραμάνος, Λαγός, ( 72 Σαρακινιώτης), Διαμαντής, Η.Γκολέμης , Καρέλλης ( 49 Φλεβάρης), Σταυριανόπουλος ( 46 Μανιάτης).

Εδώ θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη πού δεν υπάρχει φωτογραφικό υλικό όμως μετά από τον αγώνα με τον Μανδραικό πού όλοι γνωρίζεται  τι έγινε αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με την φωτογραφική μηχανή . Και δυστυχώς κατάφερα να τραβήξω μόνο μία φωτογραφία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates