Social Icons

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΟ sport-ermionida.




Βρίσκετε στην πρώτη ομάδα του Α.Ο. Ύδρας από την ηλικία των δεκατριών ετών  με συνεχής παρουσίες στην ενδεκάδα της.  Έχει σκοράρει σε αυτά τα δώδεκα χρόνια
 42 φορές . Ο λόγος είναι για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Νεκτάριο Καλαφάτη ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας της Ύδρας την φετινή περίοδο με έξη γκολ . Την Κυριακή πού μας πέρασε στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του στο γήπεδο του Πόρου με αντίπαλο τον Θησέα   πέτυχε τρία γκολ μέσα σε έντεκα λεπτά.

Το sport-ermionida επικοινώνησε με τον Νεκτάριο να μας πει δύο λόγια για τον συγκεκριμένο αγώνα .

-Νεκτάριε μετά το κρίσιμο από βαθμολογικής πλευράς ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ο.Φ. Ηλιοκάστρου όπου δεν κύλησε καλά για την ομάδα σου  η ομάδα παρουσιάστηκε αλλαγμένη προς το καλύτερο στον Πόρο .

“Η ομάδα μας και οι παίκτες ξεχωριστά είχαν ακούσει πολλά μετά τα δύο άσχημα αποτελέσματα με Δρυόπη και Ο.Φ. Ηλιοκάστρου, κυρίως, που ήταν και το ντέρμπυ κορυφής. Παρόλα αυτά ανασυντάξαμε τις δυνάμεις μας πεισμώσαμε περισσότερο και μέσα από δημιουργική δουλειά στην προπόνηση βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Ο αντίπαλος δεν ήταν εύκολος, ίσα ίσα ο Θησέας είναι μια νεανική ομάδα, όπως εμείς, γεμάτοι ενέργεια. Όμως οι συμπαίκτες μου και εγώ μπήκαμε πιο αποφασισμένοι για την νίκη και πήραμε τους 3 βαθμούς. Μας απομένουν 2 αγώνες ακόμα για την κανονική διάρκεια και ελπίζω να εμφανιστούμε το ίδιο καλοί και αν γίνεται γιατί όχι και καλύτεροι.”

-Για την συνέχεια του πρωταθλήματος;

“ Όπως προείπα απομένουν δύο αγώνες που θα κρίνουν πολλά. Ελπίζουμε σε κάποιο στραβοπάτημα του Ηλιοκάστρου και εάν υπάρχει ένας κατάλληλος συνδυασμός αποτελεσμάτων  θα είμαστε εμείς στην πρώτη θέση.

-Στην « Φωνή Της Ύδρας» διαβάσαμε ότι αφιέρωσες το πρώτο  γκολ στον ανιψιό σου .

“Ναι είναι το νέο μέλος πού ήρθε στην οικογένειά μας και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates