Social Icons

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Αποκλειστικό : Ο Ακης Καλαιτζάκης νέος προπονητής στον Α.Ο.Ερμιονίδας.

Σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο η ομάδα μπάσκετ βρήκε τον αντικαταστάτη του Παναγιώτη
Ζωντού. Πρόκειται για ΄λενα γνωστό και αγαπητό πρόσωπο στον μπασκετόκοσμο της Ερμιονίδας τον Ακη Καλαιτζάκη . Για να αναλάβει την ομάδα της Ερμιονίδας ο Ακης Καλαιτζάκης αφήνει τον Ιωνικό Νικαίας ομάδα της Basket League .

O νεαρός τεχνικός έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Α.Ο.Ερμιονίδας έχοντας δίπλα του τον Γιάννη Σκορδή  τις περιόδους 2015-2017 όταν για πρώτη φορά κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ .
Εκτός από τον Α.Ο.Ερμιονίδας έχει συνεργαστεί και με τον Α.Ο.Κρανιδίου το 2012 στην πρώτη του παρουσία ως προπονητής οδηγώντας τον στα σαλόνια της Γ΄Εθνικής.Μάλιστα στον Α.Ο.Κρανιδίου την χρονιά αυτή κρέμασε και τα παπούτσια του σαν αθλητής.

Εκτός από τις δύο ομάδες της Ερμιονίδας έχει υπάρξει μέλος στα τεχνικά τιμ ου Διαγόρα Δρυοπιδέων, δίπλα στον Σπύρο Σαμόλη, ΓΛ Φάρου Λάρισας στο πλευρό του Θανάση Σκουρτόπουλου, και τα τελευταία δυο χρόνια του Ιωνικού με προπονητές τους Νίκο Βετούλα και Στέργιο Κουφό.

Ο Ακης Καλαιτζάκης εκτός από την ανδρική ομάδα θα αναλάβει και τις ομάδες υποδομής του συλλόγου ( Μίνι, Παίδες , Παμπαίδες, Εφηβους).

Με τους έφηβους έχει προγραμματιστεί και η πρώτη προπόνηση σήμερα στις 4 το απόγευμα ενώ στις 8 το βράδυ θα προπονήσει την ομάδα των ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates