Social Icons

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Ερμής Κιβερίου-Ενωση Ερμιονίδας 1-1

Φωτό Αρχείου. Από τον αγώνα του πρώτου γύρου στην Ερμιόνη ( 1-1).
Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα ήταν μέτριο και μετά ανέβηκε
ο ρυθμός με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι , πέτυχαν το γκολ απειλήσαν για άλλο ένα και με αυτό το σκορ πήγαν στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ερμιονίδα ήταν κυρίαρχος μπήκε πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον νεοεισελθόντα  Χαρτσιά ενώ είχε και δύο καλές ευκαιρίες με τον Σαλταπίδα στο 68΄και 80 λεπτό. Μεγάλη ευκαιρία και για τον Κουτσοδήμο για τους γηπεδούχους στο 91΄λεπτό.
Μελανό σημείο στον αγώνα πού παρακολούθησαν περίπου 400 θεατές ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Αγγελόπουλου για τους γηπεδούχους.
Στο 3΄λεπτό ο Σταθουλόπουλοε εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή , η μπάλα ‘έφτασε στον Βιρβίλη πού σούταρε έξω από τα δοκάρια του Παλιγγίνη.
Στο 9΄λεπτό αδύναμο σουτ του Μπιτζή μπλόκαρε ο Στεφανίδης.
Στο 28΄λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Moustafaj με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Βεζιρτζόλου ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στεφανίδη ανοίγοντας το σκορ.
Στο 38΄λεπτό νέα κάθετη μπαλιά με αποδέκτη τον Βεζιστζόγλου πού μπήκε στην περιοχή και την τελευταία στιγμή τον έκοψε ο Τζιέρης.
Στο 52΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαρτσιά έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Παλλιγκίνης.
Στο 89΄λεπτό ο Μακρίδης ύστερα από αδράνεια της άμυνας με σουτ έκανε το 1-1.
Ερμής Κιβερίου ( Γ.Διαμαντής) : Παλιγγίνη-,Χουσελά, Ζίου, Παππά, Σελλής,   Moustaj, Γάλα, Μαρίνη, Μπιτζή, Βεζιρτζόλου, Κουτσοδήμο.
Ερμιονίδα ( Θανάσης Στάικος) : Στεφανίδης, Κασαπίδης, Βιρβίλης , Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσσές, Σταθουλόπουλος, Παλαιοπάνος, Μακρίδης, Tresa , ( Σαλταπίδας), Τριμπόνιας ( 46΄Χαρτσιάς).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates