Social Icons

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Πρωτέας -Ο.Φ.Ηλιοκάστρου 1-2.


Την έκτη συνεχή νίκη του πέτυχε ο Ο.Φ.Ηλιοκάστρου  για το
πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας στον δεύτερο όμιλο απέναντι στον Πρωτέα στο γήπεδο του Παναριτίου με σκορ 2-1. Οι ποδοσφαιριστές του Στρατή Δεστέ παρόλο πού έμειναν πίσω στο σκορ κατάφεραν με δύο γκολ του  αειθαλή Σωτήρη Μπουγιούρα και έκαναν την ανατροπή . Ηταν μία νίκη πού κράτησε την ομάδα του Ηλιοκάστρου στην πρώτη θέση με συγκάτοικο την ομάδα του Λυγκεύς.
Στο 5΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δορμπάρη έδιωξε δύσκολα ο Νικολίτσας και στην επαναφορά ο Η.Δαγρές με νέο σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 10΄λεπτό σε επικίνδυνη αντεπίθεση ττων γηπεδούχων ο Ταραντίλης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή του Ο.Φ.Η. όμως τον πρόλαβε ο έμπειρος Σαλογιάννης και μπλόκαρε.
Στο 18΄, 25΄ και 30΄λεπτό συνεχής πλαγιοκοπίσεις από Σ.Μπουγιούρα και Δ. Μπουγιούρα έδιωξαν δύσκολα οι αμυντικοί των γηπεδούχων.
Στο 65΄λεπτό ο Σ.Μπουγιούρας συνδυάστηκε άψογα με τον Δορμπάρη   με τον πρώτο να σουτάρει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Νικολίτσα.
Στο 70΄λεπτό κόρνερ των γηπεδούχων από δεξιά η μπάλα πέρασε από Τζανή και Δαγρέ και κατέληξε στα δίχτυα του Σαλογιάννη. Εδώ να αναφέρουμε ότι μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο ελλιπής φωτισμός του γηπέδου του Παναριτίου που όταν η μπάλα πήγαινε και στις δύο εστίες υπήρχε πρόβλημα ορατότητας.
Στο 72΄λεπτό απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Biro η μπάλα λόγω του κακού φωτισμού μπέρδεψε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων όμως η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι .
Στο 75΄λεπτό ο Σ.Μπουγιούρας πήρε το όπλο του και με ένα κεραυνό έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Νικολίτσα κάνοντας το 1-1.
Στο 80΄λεπτό σουτ του Η.Δαγρέ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Περτζεγκάι μπλόκαρε ο Νικολίτσας.
Στο 85΄λεπτό εκπληκτικό τρίγωνο από Biro-Κοροντίνη και Σ.Μπουγιούρα ο τελευταίος με νέο κεραυνό έστειλε την μπάλα στα «γάμα» του Νικολίτσα δίνοντας το «χρυσό» τρίποντο στην ομάδα του Ηλιοκάστρου.
Στο 90΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Ο.Φ.Η. να κάνει το 1-3 όταν ο Biro με λόμπα πέρασε την μπάλα πάνω από τον Νικολίτσα όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ο.Φ.Ηλιοκάστρου ( Σ.Δεστές) : Σαλογιάννης, Cuni, Β.Μούγιος, Η.Δαγρές, Τζανής, Περτζεγκάι, Δορμπάρης, Φράγκος, ( 65΄Biro), Σ.Μπουγιούρας, ( 88΄Μέλλος), Σαράντος ( 70΄Κοροντίνης), Δ. Μπουγιούρας ( 85΄Χόντας).
Πρωτέας : Θα την βάλουμε όταν αποφασίσει ο διαιτητής Τσιτουρίδης και την ανεβάσει στο site της ΕΠΣΑ.


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates