Social Icons

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Ποσειδώνας Διδύμων-Σπέτσες : «Καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες

Πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση στο γήπεδό του
 ο Ποσειδώνας Διδύμων κέρδισε την ομάδα των Σπετσών και έφτασε στην τέταρτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και  ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας ένα βαθμό πίσω από τις πρωτοπόρους ομάδες της Κοιλάδας και της Λέρνας.
Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Μητροσύλλη έχουν αφήσει οριστικά πίσω την κακή πορεία της προπέρσινης χρονιάς και με την επιστροφή του Κέλλη  ο οποίος δείχνει να ξαναβρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα  δείχνουν ότι θα είναι οι ρυθμιστές του φετινού πρωταθλήματος.

Στο 6’ λεπτό σε σέντρα από δεξιά του Μπροδήμα , στο δεύτερο δοκάρι ο Αντωνόπουλος έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με 1-0.
Στο 9’ λεπτό σουτ του Αντωνόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε  ο Μουράτης.
Στο 64΄λεπτό εκπληκτική ενέργεια από Αντωνόπουλο, Μπροδήμα και Κοτσοβό ο τελευταίος με μπαλιά βρήκε τον Κέλλη στην περιοχή και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.
Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων από το δεύτερο γκολ δύο λεπτά αργότερα ο Κέλλης  μετά  μπαλιά του Κοτσοβού με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στο 72΄λεπτό  διαγώνια μπαλιά του Κέλλη στον Μπροδήμα ο αρχηγός του Ποσειδώνα βγήκε μόνος του με τον Μουράτη και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.
Στο 83΄λεπτό ο Ζάχου με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χρήστου για να γίνει το 4-1.
Στο 87΄λεπτό ο Τσάνας με σουτ ύστερα από σέντρα του Κεφαλονίτη από δεξιά έκανε το τελικό 4-2.  
Οι συνθέσεις:

Ποσειδώνας Διδύμων  (Ν.Μητροσύλης): Χρήστου, Μπροδύμας ,  Α.Κονδύλης (46’ Μπάρδης),Κοτσοβός ,  Μούγιος, Κουτσούκος, Μέλση (58’ Κοροντίνης)- Δ.Προσίλης (74’ Hida), Tresa, Σ.Κονδύλης (63’ Κέλλης)- Κοτσοβός, Αντωνόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates