Social Icons

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Επιστρέφει στο "Σπίτι" του ο Θανάσης Στάικος.

Το δικό της παιγνίδι έκανε σήμερα η κληρωτίδα στην κλήρωση της προημητελικής φάσης
του κυπέλλου Αργολίδας για τον προπονητή της Ένωσης Ερμιονίδας Θανάση Στάικο. 
Η ομάδα πού προπονεί  κληρώθηκε να αγωνιστεί με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του τον Αριστείωνα Λυγουριού για την προημητελική φάση του κυπέλλου Αργολίδας. Μία ομάδα στην οποία ο Θανάσης Στάικος δεν αγωνίστηκε αφού ήταν ποδοσφαιριστής την εποχή αυτή στην άλλη μεγάλη ομάδα του Λυγουριού την Αναγέννηση  πού θεωρούνταν η μεγάλη ομάδα ενώ στον Αριστείωνα έπαιζαν οι μικροί ποδοσφαιριστές. Η ομάδα της Αναγέννησης σταμάτησε να συμμετέχει στο πρωτάθλημα Αργολίδας περίπου το 2006-2007. 
 Ο προπονητής της Ένωσης Ερμιονίδας επιστρέφει στο ποδοσφαιρικό "σπίτι " του σαν διαγωνιζόμενος μετά από 17 ολόκληρα χρόνια πλούσιας ποδοσφαιρικής καριέρας.
.Ήταν η άνοιξη  του 2000 όταν ο Θανάσης Στάικος σήκωσε το κύπελλο Αργολίδας με την Αναγέννηση Λυγουριού ( είναι το μοναδικό κύπελλο της ιστορίας της) καί δύο μήνες αργότερα αποχαιρετούσε  την Αναγέννηση  με προορισμό τον Βύζαντα Μεγάρων και στην συνέχεια όπως όλοι γνωρίζουμε έκανε μία πλούσια ποδοσφαιρική πορεία μετά τον Βύζα σε Αχαική Ηλισιακό, Καλαμάτα, Φωστήρα , Αγία Παρασκευή Παναιγιάλειο και φυσικά στην Ένωση Ερμιονίδας.
Ο αγώνα του Αριστείωνα με την Ενωση Ερμιονίδας έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου ( ημέρα Σάββατο ) και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι στό γήπεδο όλοι οι φίλαθλοι του Λυγουριού να χειροκροτήσουν αυτόν τον σπουδαίο αθλητή γιατί το ΑΞΙΖΕΙ. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates