Social Icons

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Ηττα του Πορτοχελιακού από τον Α.Ο.Κίου με 3-1.

Ένα φλύαρο πρώτο ημίχρονο είχαν οι παίχτες
του ΑΟΚ στον αγώνα με τον Πορτοχελιακό, ενώ δημιούργησαν τις φάσεις δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε γκολ απέναντι σε μια αδύναμη άμυνα της φιλοξενούμενης ομάδας. Η φιλοξενούμενη έχοντας μόνο δυο ευκαιρίες άνοιξε το σκορ στο 36΄λεπτό με τον Σπύρο Ζαραφωνίτη και έτσι πήγαν στ΄ αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Νέας Κίου είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και το έδειξε βάζοντας τρία γκολ και κέρδισε τους τρείς βαθμούς που την ανεβάζουν στην πρώτη θέση του ομίλου, Τα γκολ έβαλαν στο 51΄λεπτό με σούτ ο  Γιώργος Μπεκιάρης, στο 71΄λεπτό  ο  Σπύρος Χαϊμάνης και τέλος στο 82΄λεπτό ο Βασίλης Κουριώτης. Καλή εντύπωση μας έκανε ο μικρός του Πορτοχελιακού ο 14χρονος Χριστόφορος Κουτσοποδιώτης και λόγω ηλικίας.
Α.Ο.Κίου : Κλεισιάρης, Σταύρου, Ευσταθίου, Μπεκιάρης, Γατσάκος, Παπασταύρου, Κασκαφέτος, * 68΄Γκούλα), Κουριώτης, Χαιμάνης,( 84΄Χρονόπουλος),  Νικολάου, ( 88΄Καπλατζης), Κυριακίδης.
Πορτοχελιακός : Σχοινάς, Κοξίδης, Στρίγγος, ( 46΄Γεωργίου), Zerja, Λούμης, Μπέγκα, Σπ.Ζαραφωνίτης, Ι.Εμ.Ζαραφωνίτης, Αβραντάς,( 84΄Χρ.Κουτσοποδιώτης),  Ι.Ευαγ.Ζαραφωνίτης, Σαγκατέλωφ.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates