Social Icons

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Ερμής Κιβερίου-Ποσειδώνας Διδύμων 5-1 σε ένα αγώνα διαφίμηση για το ποδόσφαιρο.

Φωτό Αρχείου-Από τον αγώνα του πρώτου γύρου στα Δίδυμα


Την ήττα με 5-1 γνώρισε ο Ποσειδώνας στο
γήπεδο της Λέρνας από τον Ερμή Κιβερίου .
Ηταν ένας αγώνας διαφήμιση για το Αργολικό ποδόσφαιρο . Η ομάδα του Ποσειδώνα αδικείτε από το τελικό σκορ αφού μετά το 5-1 δεν κλείστηκε στα καρέ της για να μην δεχτεί και άλλα γκολ αλλά πάλεψε να μειώσει όμως δεν τα κατάφερε.
Οι γηπεδούχοι για άλλη μία αγωνιστική είχαν σε μεγάλη μέρα τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Βαγγέλη Γκάτση ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα κάνοντας χατ-τρικ. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βαγγέλης Γκάτσης στον αγώνα του πρώτου γύρου στα Δίδυμα είχε πετύχει και εκεί τρία γκολ .

Στο 20′ λεπτό ο Γκάτσης ύστερα σέντρα του Κουτσοδήμου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους . 1-0.
Στο 24′ λεπτό  ο Αντωνόπουλος είδε το σουτ πού εξαπέλυσε έξω από την περιοχή να τραντάζει το αριστερό ο κάθετο δοκάρι του Κοζιώτη.
Στο 26′ λεπτό ο Γκάτσης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Καραγκούνη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χρήστου κάνοντας το 2-0.
Ένα λεπτό αργότερα ( 27΄) ο Ποσειδώνας έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ όταν ο Αντωνόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον Κοζιώτη όμως ο τερματοφύλακας του Κιβερίου πρόλαβε και μπλόκαρε.
Στο 28΄ λεπτό νέα σέντρα του Καραγκούνη από δεξιά και ο Γκάτσης πέτυχε το 3-0 κάνοντας το τρίτο φετινό του χάτ-τρικ .
Στο 37′ λεπτό  δυνατό σούτ του  Κέλλη  από 30 μέτρα, η μπάλα κατέληξε  στα δίχτυα του Κοζιώτη για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι σε  3-1.
Στο 42′ λεπτό  κεφαλιά του Σελλή μέσα από την περιοχή ύστερα από εκτέλεση φάουλ η μπάλα στα δίχτυα του Χρήστου για να γίνει το 4-1.
Στο 60′ λεπτό σέντρα  του Καραγκούνη από δεξιά  ο Μπιτζής με κεφαλιά έκανε  το 5-1.
Στο 70′ λεπτό  κεφαλιά του Μπροδήμα ύστερα από φάουλ του Αντωνόπουλου έδιωδε δύσκολα ο Κοζιώτης.
Στο 80′λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα όταν ο  του Σ. Κονδύλης εκτέλεσε φάουλ και ο Κοζιώτης έδιωξε.
Στο 88′ λεπτό  ο Μπροδήμας βγήκε τετατέτ απέναντι στον Κοζιώτη όμως το πλασέ πού έκανε έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Ερμής Κιβερίου  (Γ.Διαμαντής): Κοζιώτης,  Ζίου (70′ Μίλης), Φλεβάρης, Λαζάρου, Σελλής,  Καζάς, Σαμαρτζής (52′ Αδάμης), Καραγκούνης- Κουτσοδήμος (61′ Κυριακόπουλος), Μπιτζής, Γκάτσης.
Ποσειδόνας Διδύμων  (Ν.Μητροσύλης): Χρήστου, Κοτσοβός, Μούγιος (74′ Α.Κονδύλης), Δ.Προσίλης, Μπάρδης,  Μ.Tresa, Μπροδήμας, Α.Tresa- Β.Προσίλης (46′ Μέλση), Αντωνόπουλος, Κέλλης (62′ Σ.Κονδύλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates