Social Icons

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Πεντάστερος ο Ποσειδώνας Διδύμων κόντρα στον Εθνικό Τολού.



Πραγματικό πολυβόλο ο Ποσειδώνας Διδύμων σκόρπισε τον Εθνικό Τολού στους πέντε ανέμους φιλοδωρώντας τον με πέντε γκολ αποζημιώνοντας τους ελάχιστους φιλάθλους του πού αψήφησαν το κρύο για να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα.

Στο λεπτο σέντρα του Μπροδήμα από δεξιά , πλασέ του Κέλλη πάνω στην κίνηση η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια .
Στο 10΄λεπτό μπαλιά του  Μπροδήμα στον Αντωνόπουλο, αυτός τροφοδότησε  με το κεφάλι  τον Κέλλη, πού έμπαινε από δεξιά και με πλασέ πάνω στην κίνηση άνοιξε το σκορ  1-0.
Στο 42΄λεπτό  σουτ του Κέλλη από αριστερά , ο Τσακάλης με την βοήθεια του δοκαριού  μπλόκαρε σε διπλό χρόνο .
Στο 44΄λεπτό  ο Κέλλης  έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Μπροδήμας που καραδοκούσε με πλασέ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Τσακάλη για να γίνει το 2-0.
Στο 47′ λεπτό  ο Κοτσοβό από δεξιά έβγαλε ωραία μπαλιά στον Κέλλη πού μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στο 33΄λεπτό ο Κέλλης  βγήκε τετ α τετ με τον Τσακάλη πού πλάσαρε για να αποκρούσει σωτήρια ο τερματοφύλακας του Τολού.
Στο 59′ λεπτό φάουλ του Τρέσα από δεξιά  προσωρινή ι απόκρουση αμυντικών του Εθνικού, η μπάλα έφτασε στον  Προσίλη, πού σούταρε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσακάλη.
Στο 61′ λεπτό μετά από λάθος απόκρουση των αμυντικών του Τολού η μπάλα έφτασε δεξιά στον Μπροδήμα  πού είδε τον Tresa να μπαίνει σαν τρέιλερ στην περιοχή ,  του γύρισε την μπάλα και ο επιθετικός του Ποσειδώνα με δυνατό δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στο «γάμα» του Τσακάλη για να γίνει το 4-0.
Στο 66′ λεπτό  ο Χρήστου έκανε εκπληκτική απόκρουση στο «γάμα» πετώντας την μπάλα κόρνερ ύστερα από σουτ του Δουγέκου.
Στο 72′ λεπτό  σέντρα του Μπροδήμα από δεξιά , σουτ του Tresa πάνω στην κίνηση , φοβερή απόκρουση του Τσακάλη στο « γαμα» σε κόρνερ.
Στο 80′λεπ΄το ο Ευγενίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 4-1.
Στο 82΄λεπτό σέντρα του Tresa από δεξιά η μπάλα μετά από λάθος απόκρουση των αμυντικών έφτασε στον Αντωνόπουλο πού σούταρε για να αποκρούσει σωτήρια πριν η μπάλα περάσει την γραμμή ο Μακαρατζής.
Στο 85′ λεπτό μπαλιά του Αντωνόπουλου από αριστερά στον Tresa πού μπήκε στην περιοχή , απέφυγε δύο αντιπάλους του και με ψύχραιμο δεξί σουτ έστειλε την μπάλα  στην αριστερή  γωνία του Τσακάλη, για να γίνει το τελικό 5-1.
Ποσειδώνας Διδύμων  (Ν.Μητροσύλης): Χρήστου, Μπροδήμας, Μούγιος, Κοτσοβός, Α.Κονδύλης . (79′ Οικονομόπουλος), Μπάρδης (70′ Σ.Κονδύλης), Κέλλης, Προσίλης, Hida (23′ Μέλση), Αντωνόπουλος, A.Tresa.
Εθνικός Τολού   (Π.Παπαγεωργόπουλος): Τσακάλης, Παπαϊωάννου (35΄λόγω τρ.Μιχαλόπουλος), Μακαρατζής, Δριμούρας, Μπούνος, Λεβειδιώτης, Μήτσουλας, Παπανδριανός (70′ Ευγενίδης), Παπαγεωργόπουλος, Δουγέκος, Σαράντης (68′ Μουτζούρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates