Social Icons

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Αλωσε το Λέχαιο ο Α.Ο.Ερμιονίδας -Κέρδισε άνετα με 66-84




Ένα από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια έδωσε το
Σάββατο ο Αθλητικός Όμιλος Ερμιονίδας στην έδρα της πολύ δυνατής Ολυμπιάδας. Ένα παιχνίδι που από την αρχή είχε χαρακτηριστεί κομβικό από όλους στην ομάδα της Ερμιονίδας η οποία έπρεπε να ξεπεράσει και τα προβλήματα τραυματισμών που την ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό και για τις δύο ομάδες πράγμα που ναι μεν έφερε οδηγό την ομάδα της Ολυμπιάδας αλλά ήταν και ζήτημα στο πόσο θα άντεχε σε αυτό τον ρυθμό. Στη συνέχεια σιγά σιγά η ομάδα της Ερμιονίδας ανέβασε και άλλο τις στροφές ισορρόπησε το παιχνίδι το οποίο είχε τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπυ. Μέχρι και το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου αφού όποτε η ομάδα της Ερμιονίδας προσπαθούσε να πάρει μία διαφορά αμέσως την πλησίαζε η Ολυμπιάδα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Ολυμπιάδα δεν άντεξε τον γρήγορο ρυθμό και με ένα επιμέρους σκορ 7-24 καθάρισε το παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Στα θετικά η επανεμφάνιση Σαββίδη που δεν έπαιξε στο προηγούμενο παιχνίδι με το Κρανίδι όπως και ο Μαναριώτης που ταλαιπωρείτε από διάστρεμμα.
Δεκάλεπτα : (23-18)(14-23)37-41(22-19)(7-24)66-84
Διαιτητές:Μαυραντζάς Γ.-Σταματόπουλος Α.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣΣΟΥ ΛΕΧΑΙΟΥ(Παπαμιχαήλ Σ.): Βασιλόπουλος 10(1),Καραμάνι 2,Καραγιαννης 6(1),Κρασαδάκης 30(1),Μιλανόβιτς,Γεωργίου 5(1),Λενάκος,Πανούσης 3(1),Ντίλης, Κουρούπης, Δόσης 2,Γεωργαρης 8(2).
Α.Ο.ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ(Καλαϊτζακης Α.- Σκορδής Ι.): Μέξης 2,Αγγελης 9,Θωμας 13(1),Κρίνης,Γκολέμης 6(1),Κομμάς,Δεβελέκος 16,Ταχιρι,Ευστρατίου 2,Σαββιδης 9,Γιαννακοπουλος 19(2),Πουλής 8.

Όλα τα βλέματα πλέον είναι στραμένα στο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Αργοναύτη αυτό το Σάββατο στις 19.00 στο κλειστό γυναστήριο Ερμιόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates