Social Icons

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ενωση Ερμιονίδας-Ποσειδώνας Διδύμων 3-1 .

Σε φιλικό αγώνα που έγινε την Τετάρτη ( 09/09) η Ερμιονίδα κέρδισε τον Ποσειδώνα Διδύμων με σκορ 3-1.
Η Ένωση παρουσιάστηκε με
πολλά νέα πρόσωπα στην αρχική της ενδεκάδα και ο νέος προπονητής προσπαθεί να περάσει το αγωνιστικό σύστημα πού θέλει να παίξει η ομάδα. Σίγουρα η ομάδα έχει λίγο καιρό πού ξεκίνησε την προετοιμασία της ( μόλις 10 ημέρες) όμως πιστεύετε ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμη.
Ο Ποσειδώνας Διδύμων είχε πολλά τρεξίματα , ήταν συμπαγής σαν ομάδα και η δύναμή της ήταν το κέντρο της. Είναι μια ομάδα πού θα δυσκολέψει πολύ τους αντιπάλους της είτε εντός είτε εκτός έδρας.
Το σκορ άνοιξε στο 11΄ λεπτό όταν ο Σαμαράς έβγαλε ωραία σέντρα από αριστερά και ο Τριμπόνια με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 31’ λεπτό ο Πλαστουργός σούταρε μέσα από την περιοχή και η μπάλα κτύπησε σε χέρι αμυντικού. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Θανάσης Στάικος. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ( 46΄)  έγινε το 3-0 με ωραία ατομική προσπάθεια ενός υπό δοκιμή ποδοσφαιριστή. Στο 71’ λεπτό ο Ποσειδώνας κέρδισε πέναλτι αλλά ο Αντωνόπουλος πού ανέλαβε να το εκτελέσει αστόχησε. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής όμως δεν αστόχησε στο 79’ λεπτό όταν ύστερα από κόρνερ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπουράτη κάνοντας το τελικό 3-1.
Άριστη η διαιτησία του Χρήστου Δρούζα.
Ένωση Ερμιονίδας : Πονηρός,Σκεντεράι,Παναγιωτίδης,Τζιέρης,Σαμαράς,Κιοσές,Μαρίνης,Στάικος,Πλαστουργός,Σχοινάς  Τριμπόνιας

Επίσης αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο : Μουράτης, Τσούνης, Κολλάς, Παναγιώτου , Μπιμπισίδης, Παλαιοπάνος.


Ποσειδώνας Διδύμων : Αποστόλου Γιάννης , Γ.ΠροσΊλης , Μπάρδης,  Στεργίου , Μούγιος , Δ. Προσύλης , Αντωνόπουλος , Σκεντεράι, Τρέσα , Απόστολου Αργύρης, Μπροδήμας.

Επίσης αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο :Α.Κονδύλης, Π.Προσίλης, Γκιονάι, Δίμηζας Δημήτρης και Ντάνιελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates