Social Icons

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ-ΑΕΚ 0-0



Μία εκπληκτική Ερμιονίδα υποχρέωσε την ΑΕΚ στην πρώτη απώλεια βαθμών της στην football league με 0-0. Η ταξιαρχία του Ρομπέρτο  Μπολάνο
ήταν πολύ καλύτερη  στο πρώτο ημίχρονο είχαν καλά πατήματα τόσο στον αμυντικό τομέα όπου οι αμυντικοί της είχαν κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την περιοχή του Πονηρού αλλά και στην επίθεση  με επιθετικά βέλη τους Παβίσεβιτς-Σβόιτς και Βλαχόπουλο προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα της ΑΕΚ κάτι πού κατάφεραν στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου όπου και έχασαν δύο ευκαιρίες μέσα σε ένα λεπτό να ανοίξουν το σκορ όμως στις δύο  προσπάθειες του Παβίσεβιτς την πρώτη απέκρουσε ο Ανέστης και στην δεύτερη η κεφαλιά έφυγε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ερμιονίδα κινήθηκε στον ίδιο ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου τόσο στον αμυντικό αλλά και στον επιθετικό τομέα.. Μάλιστα θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ στην φάση του 56 όταν ο Ταπέ ο οποίος  είχε περάσει στον αγώνα  στο 52  στην θέση του τραυματία Σβόγιτς , πλασάριζε καλύτερα σήμερα θα μιλάγαμε για ένα μεγάλο θρίαμβο.
Όσο για την ΑΕΚ το όνομα και η φανέλα θύμιζαν αυτή την μεγάλη ομάδα . Ξεκίνησε στην αρχή του ημιχρόνου να πάρει τα ηνία του παιγνιδιού χωρίς συνέχεια. Είχε την κατοχή αλλά είχε μεγάλη δυσκολία στην κυκλοφορία της μπάλας από το πολύ καλό στήσιμο της Ερμιονίδας. Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο ημίχρονο.
Το φιλμ

Στο 5' λεπτό ο Πλατέλλας κερδίζει φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και δεξιά . Το εκτέλεσε ο Μπαρμπόσα  χωρίς να δημιουργηθεί κίνδυνος στην εστία της Ερμιονίδας.
Στο 7’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον  Μπρέσεβιτς όταν σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Πονηρός απέκρουσε σωτήρια στην αριστερή του γωνία.
Στο 14’ λεπτό δυνατό σουτ του Κιοσσέ έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 26' λεπτό η ΑΕΚ σκοράρει, αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ, αφού ο Αραβίδης ήταν εκτεθειμένος.
Στο 33’λεπτό δυνατό σουτ του Σβόγιτς η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 40' λεπτό φοβερή απόκρουση απ' τον Ανέστη ύστερα από σουτ έξω απ' την περιοχή του Παβίσεβιτς. Προηγήθηκε τραγικό λάθος του Κορδέρο που έχασε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου. Στην συνέχεια της φάσης σέντρα του Σβόγιτς από δεξιά κεφαλιά του Παβίσεβιτς η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 47' λεπτό δυνατό σουτ του Σβόγιτς, η μπάλα πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι του Ανέστη.
Στο 55' λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ο Ανάκογλου έχασε τον Ταπέ στο δεύτερο δοκάρι, ο οποίος έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 93 ο Μάνταλος σεντράρει αλλά ο Πονηρός πού ελέγχει την φάση μπλοκάρει την μπάλα
Στο 94' λεπτό σουτ του Πεταυράκη, η μπάλα κόντραρε, στη συνέχεια ο Πλατέλλας έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, πλάσαρε, αλλά ο Πονηρός έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα.

Ερμιονίδα ( Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Όμο, Ιασωνίδης, Σαμαράς, Κολοκας, Σβόγιτς (51' Ταπέ), Βλαχόπουλος (86' Τούτοριτς) Κιοσσές, Παβίσεβιτς, Σαντιάγκο (75' Στάικος).
ΑΕΚ ( Τραιανός Δέλλας): Ανέστης, Πεταυράκης, Γεωργέας (87' Φαγιέ), Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Κορδέρο, Ανάκογλου (63' Ζόριτς), Πλατέλλας, Μπαρμπόσα (19' Αραβίδης), Μάνταλος, Μπρέσεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates