Social Icons

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-0



Οι ατυχίες δεν λένε να τελείωσουν φέτος στην Μαύρη Θύελλα, η οποία στο σημερινό φιλικό με την Ενωση Ερμιονίδας έχασε και τον Βασίλη Σκαρλάτο. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής χτύπησε σοβαρά στην .......
ωμοπλάτη μετά από μια πτώση στο έδαφος στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μάλιστα οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι δεν θα αποφύγει το χειρουργείο!
Ο τραυματισμός του Σκαρλάτου επισκίασε λοιπόν το σημερινό φιλικό, στο οποίο η Καλαμάτα έμεινε στο 0-0 με την πρωταθλήτρια του 7ου ομίλου της Δ' εθνικής Ενωση Ερμιονίδας.
Με την Μεσσηνιακή ομάδα έπαιξαν δοκιμαστικά στο δεύτερο ημίχρονο οι Στέλιος Σπανός, Φάνης Κάνιστρας και Δημήτρης Μικελάτος.
Στο πρώτο ημίχρονο οι Κακαλέτρης και Σακελλαρόπουλος παρέταξαν ένα βασικό σχήμα, σε μια πρόβα εν όψει του ερχόμενου αγώνα πρωταθλήματος με τα Χανιά. Στο διάστημα αυτό η Καλαμάτα είχε την υπεροχή και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 16' ο Τριανταφυλλάκης έκανε ένα ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 21' είχαμε ένα εξαιρετικό συνδυασμό των Τριανταφυλλάκη και Βασίλεφ με τον τελευταίο να πλασάρει μέσα από την περιοχή και να υποχρεώνει τον Πονηρό σε δύσκολη απόκρουση. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ηλιόπουλος έκανε νέο σουτ όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 40' ο Συμελίδης σούταρε άουτ, στην μοναδική καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος και ακολούθησε στο 45' ο τραυματισμός του Σκαρλάτου.
Στην επανάληψη είχαμε πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες. Στο διάστημα αυτό οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, αν και δεν έκαναν τις μεγάλες ευκαιρίες. Στο 50' το σουτ του Κάλφα έστειλε τη μπάλα άουτ ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Σχοινά στο 80'. Στο 85' ο Μικελάτος έφτασε κοντά στο γκολ όμως νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ.
Για την Καλαμάτα ξεκίνησαν οι :
  Κοψαχείλης, Τρίψας, Σαραντόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Σκαρλάτος, Μπελεβέντης, Ρήγας, Τριανταφυλλάκης, Πούτσης, Βασίλεφ και Ηλιόπουλος. Επαιξαν στο β΄ μέρος και οι Κολοβούρης, κουρέας, Κάνιστρας, Καντούτσης, Τσόπελας, Μικελάτος, Σπανός, Μπιζίμης, Γεωργιόπουλος.
Για την Ενωση Ερμιονίδας ξεκίνησαν οι :
Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσώνης, Τζιέρης, Κιοσσές, Στάικος, Συμελίδης, Μουκίδης, Μακρίδης, Μιχαλάκης. Επαιξαν και οι Βιρβίλης, Β. Δημαράκης, Κ. Δημαράκης, Γιόκας, Δήμας, Σχοινάς, Κάλφας, Σκεντεραϊ
 .
ΠΗΓΗ : http://www.eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates