Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 11 Αυγούστου 2025 και ώρα 19:00 θα
πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού γηπέδου Κρανιδίου η τελευταία προσπάθεια εξεύρεση οριστικών λύσεων σε σημαντικά θέματα που αφορούν τη συνέχεια της πορείας του συλλόγου μας, όπως η ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου μέσω αρχαιρεσιών, αλλά και η στελέχωση σημαντικών θέσεων για τη λειτουργία της ομάδας.Μετά και την «άκαρπη», 3η κατά σειρά, διαδικασία σύγκλησης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 6 Ιουλίου 2025, λόγω μικρής συμμετοχής μελών και φίλων του σωματείου μας, μεσολάβησε ένα κρίσιμο διάστημα για την ΑΕ Ερμιονίδας, με τον σύλλογό μας να έχει περιέλθει σε αδιέξοδο, σχετικά με την επόμενη ημέρα.
Βάσει όσων προβλέπει το καταστατικό, συνεχίστηκαν και μετά την 6η Ιουλίου 2025 οι επαφές μελών και φίλων του συλλόγου μας που ενδιαφέρονται για το μέλλον του, προκειμένου να βρεθούν οι λύσεις που απαιτούνται. Στο πλαίσιο αυτό, η ΑΕ Ερμιονίδας δήλωσε κανονικά συμμετοχή – η διορία έληξε την 18η Ιουλίου 2025 – στην Α1 κατηγορία και στο Κύπελλο ΕΠΣ Αργολίδας, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2025-2026.
Τις τελευταίες εβδομάδες αυτές οι επαφές έγιναν συχνότερες και πιο ουσιώδεις. Tη Δευτέρα (11/08) θα φανεί εάν θα υπάρξει, τελικά, θετικό αποτέλεσμα για το μέλλον της ομάδας μας, ημερομηνία που αποτελεί, πλέον, ορόσημο για την ΑΕ Ερμιονίδας. Η παρουσία όλων των μελών και όσων αγαπούν τον σύλλογο, κρίνεται απαραίτητη, ώστε να παρθούν αποφάσεις σε καίρια και σημαντικά ζητήματα που αφορούν την επόμενη ημέρα και γενικότερα την ύπαρξη της ομάδα μας.
Όλοι είμαστε απαραίτητοι, ώστε να συνεχιστεί ομαλά η πορεία του συλλόγου μας, με προσφορά και παραγωγή έργου στον αθλητισμό και όχι μόνο, δίνοντας έμφαση και στη νέα γενιά της περιοχής μας. Όλα τα προηγούμενα χρόνια η ΑΕ Ερμιονίδας στηριζόταν στη βοήθεια όλων των φίλων της, διαγράφοντας λαμπρή πορεία στις διοργανώσεις που συμμετείχε και σε εθνικό επίπεδο. Τη Δευτέρα (11/08) θα αποσαφηνιστεί το πώς θα πορευτεί η ΑΕ Ερμιονίδας στο μέλλον και ειδικότερα τη σεζόν 2025-26. Εάν δεν βρεθούν οι λύσεις που απαιτούνται, ο σύλλογός μας θα καταθέσει τη σφραγίδα του στο Πρωτοδικείο, βάσει καταστατικού, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία.
Με τιμή, το ΔΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου