Social Icons

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Ο Βασίλης και Μανώλης Γιδόπουλος στον Α.Ο.Ερμιονίδας.

 Ο ΑΟ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου μας ανήκουν, εν όψει και της νέας σεζόν (2024-25), οι νεαροί αθλητές Βασίλης Γιδόπουλος και Εμμανουήλ Γιδόπουλος.

Τα δυο δίδυμα αδέλφια έχουν γεννηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2008. Από τις μικρές ηλικίες αγωνιζόντουσαν σε ομάδες των τμημάτων υποδομής του ΑΟ Κρανιδίου. Τώρα ανοίγεται μια νέα πρόκληση μπροστά τους, φορώντας τη φανέλα του ΑΟ Ερμιονίδας. Οι δυο ταλαντούχοι αθλητές δηλώνουν έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά και να εξελιχθούν ακόμα περισσότερο.

Το νέο «αίμα» του συλλόγου μας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό, οι νεαροί παίκτες μας, μέσω της μεθοδικής και σκληρής δουλειάς, θα αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και θα προσπαθήσουν να αναδειχτούν, με στόχο να γίνουν καλύτεροι τόσο ως αθλητές όσο και ως άνθρωποι. Έτσι θα κυνηγήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες, σε συνεργασία με τα μέλη του προπονητικό τιμ.

Ο ΑΟ Ερμιονίδας θα συνεχίσει να δείχνει εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά, αλλά και στην παραγωγή παικτών μέσα από τις ακαδημίες του. Η παραγωγική διαδικασία παραμένει μεγάλος στόχος για τον σύλλογό μας, κάτι που έχει πολλά οφέλη για την ομάδα μας και για την περιοχή μας.

Βασίλη και Μανώλη, καλώς ορίσατε στον ΑΟ Ερμιονίδας. Σας ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδας μας, μέσω της δουλειάς και της προσήλωσης. Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates