Social Icons

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες «ΔΡΥΟΠΕΣ SUMMER ATHLETICS 2024».

 Το απόγευμα του Σαββάτου 08/06/2024 διεξήχθησαν οι 4οι Αναπτυξιακοί αγώνες στίβου

«ΔΡΥΟΠΕΣ SUMMER ATHLETICS 2024» στο Προπονητικό Αθλητικό Κέντρο Κρανιδίου με απόλυτη επιτυχία. Συμμετείχαν συνολικά 110 μικροί αθλητές & αθλήτριες ηλικίας 4 έως 15 ετών από τα αθλητικά σωματεία ΔΡΥΟΠΕΣ Γ.Α.Σ. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ και Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2022, καθώς και από τα σχολεία όλων των βαθμίδων των Δήμων Ερμιονίδας, Σπετσών & Ύδρας, και αγωνίστηκαν σε αθλήματα δρόμου, αλμάτων και ρίψεων.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με τον αγώνα δρόμου αναψυχής 950μ. με εκκίνηση παραπλεύρως του Προπονητικού Αθλητικού Κέντρου Κρανιδίου και τερματισμό στην πλατεία Ηρώου Κρανιδίου, όπου έγινε η απονομή μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες, προσφέρθηκαν κεράσματα και παρακολούθησαν όλοι μαζί σε ζωντανή δημόσια προβολή τον τελικό του άλματος εις μήκος ανδρών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου της Ρώμης, με τη συμμετοχή του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση & το χρυσό μετάλλιο. 

Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στους αγώνες, στην εθελοντική μας ομάδα DRYOPEERS, στους χορηγούς και στους δωροθέτες της εκδήλωσης, που συνέβαλαν όλοι ώστε να διοργανωθούν άρτια οι 4οι Αναπτυξιακοί αγώνες στίβου ΔΡΥΟΠΕΣ SUMMER ATHLETICS 2024.

Από την αρχή της, αυτή η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει παιδικά χαμόγελα μέσα από την προσπάθεια και την άθληση. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γυμναστούν, να συνεργαστούν, να συναγωνιστούν και να διασκεδάσουν ομαδικά, γνωρίζοντας κάποια από τα αθλήματα του στίβου, με στόχο να αναπτύξουν υγιές αθλητικό ιδεώδες και φιλίες που θα τα συντροφεύουν στην υπόλοιπη ζωή τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates