Social Icons

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Με μεγάλη συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών το Αναπτυξιακό Τουρνουά “Παιδί & Ποδόσφαιρο” ηλικιακής κατηγορίας Κ-10.

 Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας την Κυριακή 16/06/2024 πραγματοποίησε το καθιερωμένο αναπτυξιακό τουρνουά Ποδοσφαίρου “Παιδί & Ποδόσφαιρο” ηλικιακής κατηγορίας Κ-10, μια ποδοσφαιρική γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Τολού, με συμμετοχή 300 νεαρών  ποδοσφαιριστών ηλικίας Κ-10 σε μια διοργάνωση με πλούσια παιδικά χαμόγελα και ένα γήπεδο κατάμεστο από κόσμο.Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια στους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Στο Τουρνουά Κ-10 συμετείχαν οι εξής ομάδες: Τοξότης, Παναργειακός, Αγον Α΄& Β΄, Τροιζηνιακός, Θησέας, Αριστέας Άργους, Μπουμπουλίνα Σπετσών Α΄& Β΄, Άθλησις, Ολυμπιακός Ναυπλίου Ά & Β΄, Αργοναύτης Νέας Κίου, Ένωση Ερμιονίδας, Αστέρας Δρεπανιακός, Κορωνίς Κοιλάδος, Ασκληπιός και Τολό.

Τις βραβεύσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών πραγματοποίησαν: Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, η Γ. Γραμματέας Έλενα Πανοβράκου, ο Ταμίας Νώντας Μπιτζής, τα μέλη του Δ.Σ. Νίκος Καραμπής και Βαγγέλης Τσιλογιάννης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Χάρης Νενεκούμης, οι Ενωσιακοί Προπονητές Βασίλης Γεωργακόπουλος, Νίκος Σωτηρόπουλος, Δημήτρης Μανιάτης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Υγείας του Δήμου Ναυπλιέων Θανάσης Πανουτσόπουλος και το μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Ναυπλιέων Δημήτρης Μανουσάκης.

Ευχαριστούμε το Δήμο Ναυπλιέων για την παραχώρηση του Δ.Α.Κ. Τολού και το Ε.Κ.Α.Β Αργολίδας για την υποστήριξη.

Επίσης ευχαριστούμε τους τρεις διαιτητές μας Στέφανο Ρούσση, Νικόλαο Μακρή και Ιωάννη Κατσάνη.

Πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς μας ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, στις διοικήσεις όλων των σωματείων που συμμετείχαν στο τουρνουά Κ-10 για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023 - 2024 της Ε.Π.Σ. Αργολίδας και κυρίως στους γονείς των παιδιών για την υποστήριξη και την προώθηση των παιδιών τους στον αθλητισμό!


Βασικός σκοπός της Ε.Π.Σ. Αργολίδας σε κάθε αθλητική εκδήλωση είναι να περάσει σε παιδιά και γονείς το μήνυμα του υγιούς ανταγωνισμού, της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι και να εμφυσήσει τα οφέλη της ενασχόλησης με τον αθλητισμό σε όλα τα παιδιά!




Καλό καλοκαίρι με υγεία και Καλή Πρόοδο!!

 

                       Ο Πρόεδρος
                Βασίλης Γ. Σιδέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates