Social Icons

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Ο Α.Ο.Ερμιονίδας έβγαλε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για το 2023/24

 Σε λίγες ώρες ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΚ (Α1 κατηγορία ανδρών) και η ομάδα μας θα συνεχίσει να έχει στο πλευρό της τον κόσμο της και αυτή τη σεζόν!

Ο ΑΟ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24, σε μια χρονιά που αναμένεται να έχει μεγάλες συγκινήσεις στα παρκέ, με τον σύλλογό μας να φιλοδοξεί ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Η παρουσία όλων μας στο κλειστό της Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη» θεωρείται επιβεβλημένη σε κάθε παιχνίδι της αγαπημένης μας ομάδας, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Προμηθευόμαστε εισιτήριο διαρκείας για να στηρίξουμε τον σύλλογό μας σε όλες τους αγώνες. Κλείστε θέση στις κερκίδες του γηπέδου και γίνετε μέρος της ιστορίας μας. Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά, με αγάπη για το μπάσκετ και τον αθλητισμό. Στηρίξτε τον ΑΟ Ερμιονίδας, τους παίκτες και τους προπονητές μας...
Μπορείτε να προμηθευτείτε κάρτες διαρκείας και από την είσοδο του γηπέδου μας στα εντός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης από το Σάββατο (21/10, 17:00) απέναντι σ τον Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων (Κορινθία) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.
Ο ΑΟ Ερμιονίδας ευχαριστεί θερμά τον Βαγγέλη Μπροδήμα (γενικό συνεργείο αυτοκινήτων «Auto Bro» service στον κάμπο Κρανιδίου), την εταιρεία ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΠΕΤΟΝ ΕΠΕ (σκυρόδεμα – ασφαλτος, τσιμεντοπροϊόντα) και τα καταστήματα «Υιοί Ι. Μαχαίρα» στο Κρανίδι (πλακάκια, είδη υγιεινής, υδραυλικά, χρώματα, μονωτικά, σιδηρικά, είδη κιγκαλερίας, μηχανήματα, αρδευτικά), «Yacht cafe» (Cocktail Bar) στην Ερμιόνη για την πολύτιμη χορηγία τους στην έκδοση των καρτών διαρκείας. Η προσφορά των χορηγών μας είναι υπερπολύτιμη σε πολλούς τομείς για την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates