Social Icons

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Ποσειδώνας Διδύμων: Νέα προσθήκη στο Δ.Σ-Κλείνει τον Α.Αλευρά στον "ασσο"-Επιστροφή Χ.Προσίλη-Ετοιμάζει το πανηγύρι με Καψάλη.

 Βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου και οι περισσότερες ομάδες της Α1 Αργολίδας έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά .

Στην ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων το διοικητικό σχήμα συνεχίζει  με τον Σωτήρη Κονδύλη στην προεδρία της ομάδας για τέταρτη συνεχή χρονιά και με τους ίδιους ανθρώπους στα διοικητικά πόστα και από την φετινή χρονιά προστέθηκε ένα ακόμα μέλος στο Δ.Σ. ο Δημήτρης Μεθενίτης.

Όσο αφορά την θέση του προπονητή όπως είχαμε ενημερώσει ο Δημήτρης Κούσης θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ενώ στον μεταγραφικό τομέα έχουν ανανεώσει όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχει στο έμψυχο δυναμικό η ομάδα ενώ όπως όλα δείχνουν πυροδοτεί «βόμβα» στην θέση του τερματοφύλακα με τον Αργύρη Αλευρά της Κορωνίδας Κοιλάδας να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία . Επίσης υπάρχει και η επιστροφή του Χρήστου Προσίλη μετά από ένα χρόνο και πάλι στην ομάδα . Ο 18χρονος επιθετικός (2004)  την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε μετακομίσει στον Πειραιά και αγωνιζόταν στο Δία Κορυδαλλού με τον οποίο αγωνίστηκε σε 13 αγώνες πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Όμως το μεγάλο γεγονός για την ομάδα του Ποσειδώνα είναι το μεγάλο πανηγύρι που διοργανώνει κάθε χρόνο και είναι ο οικονομικός πνεύμονας της ομάδας .

Έτσι το επόμενο Σάββατο (29/07) στο γήπεδο του Διδύμου θα βρίσκεται ο Κώστας Καψάλης , Η Κέλλυ Κελεκίδου και η Στελλίνα Κονιτοπούλου να ξεσηκώσουν τους φίλους της ομάδας σε ένα ατελείωτο γλέντι μέχρι της πρωινές ώρες με έναν από τους κορυφαίους στο βιολί τον Μάκη Τσίκο .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates