Social Icons

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Πρωτάθλημα Κ16: Στην τρίτη θέση η ομάδα της Αργολίδας.


 Η ΕΠΣ Αργολίδας κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων κάτω των 16 ετών 2022-23, επικρατώντας με 5-3 στα πέναλτι της ΕΠΣ Κοζάνης, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας» στην Πάτρα, που έληξε ισόπαλο 3-3 στην κανονική του διάρκεια.

Η ΕΠΣ Κοζάνης άνοιξε το σκορ στο 8΄ με κοντινό σουτ του Βλάχου μετά από ασίστ του Κωτίδη, ενώ η ομάδα της Αργολίδας ισοφάρισε με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ του Καραργύρη στο 18΄. Ο Καλατσανάς είχε δοκάρι στο 34΄ με απευθείας φάουλ για την ΕΠΣ Κοζάνης, η οποία πήρε ξανά το προβάδισμα (2-1) στο 45΄ με μακρινό σουτ του Κωτίδη. Στην επανάληψη η ΕΠΣ Αργολίδας κατάφερε να κάνει την ανατροπή με γκολ που σημείωσαν οι Γκολέμης με κεφαλιά στο 70΄ και Καραργύρης με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή στο 75΄. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Ανδρεόπουλος στο 88΄, με αποτέλεσμα να κριθεί η 3η θέση στην διαδικασία των πέναλτι.

Διαιτήτευσε ο Νίκος Χρονάς (Αχαΐα) με βοηθούς τους Παύλο Μπαλαρούτσο και Έλενα Αβραμοπούλου.

ΕΠΣ Κοζάνης (Θεοχάρης Βογιατζίδης): Πάζης, Μπαλτζής, Καλατσανάς, Χ. Σίμος (76΄ Καραφουλίδης), Καραγιαννίδης, Τσιόκανος, Κάτανας (57΄Θεοδοσιάδης), Β. Σίμος (46΄ Παπαδόπουλος), Κωτίδης, Οικονόμου (76΄ Μακρίδης), Βλάχος (83΄ Ανδρεόπουλος).

ΕΠΣ Αργολίδας (Βασίλης Γεωργακόπουλος): Μουτζούρης, Χρονόπουλος, Γιωνάς, Μπαλάσκας (56΄ Κων. Μπλάτσος), Σκιάου, Μπερζόι, Βαμβακάς (46΄ Γκολέμης), Παππάς (69΄ Βλάσσης), Καραργύρης, Μπέλμπα (89΄ Ψυχοπαιδάς), Κυρ. Μπλάτσος (46΄ Τσιώλης).

Τις απονομές στις ομάδες και στους διαιτητές έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων, Άγγελος Δανιήλ, καθώς και οι πρόεδροι της ΕΠΣ Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης και ΕΠΣ Κοζάνης, Γιάννης Αποστόλου.









sportsioannina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates