Social Icons

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Κύπελλο Αργολίδας: Κέρδισαν και βλέπουν τελικό Φοίνικας και Παναργειακός.

 Με τους πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης συνεχίστηκε το κύπελλο Αργολίδας . Οπως όλα δείχνουν ο Φοίνικας Ν.Επιδαύρου και ο Παναργειακός θα βρεθούν για δεύτερη συνεχή χρονιά στον τελικό αφού και οι δύο κέρδισαν με σκορ ασφαλείας τους αντιπάλους τους εκτός έδρας  και η ρεβάνς αναμένεται να είναι τυπική υπόθεση.

Συγκεκριμένα ο Φοίνικας Ν.Επιδαύρου κέρδισε εκτός έδρας την Κορωνίδα Κοιλάδας με σκορ 2-0 . Κι τα δύο γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο . Στο 64΄λεπτό ο Π΄Κάπλατζης με πέναλτι και έντεκα λεπτά αργότερα (75΄) ο Παπαγεωργίου με πλασέ .

Στο Τολό ο Παναργειακός είχε εύκολο έργο απέναντι στον Πανασιναικό τον οποίο κέρδισε με σκορ 6-1 . Στο 8΄λεπτό ο Θεοδοσιάδης με πέναλτι άνοιξε το σκορ. Στο 25΄λεπτό ο Αντωνόπουλος διπλασίσε τα τέρματα της ομάδας του .Με δύο γκολ σε οκτώ λεπτά (37,45) ο Τσίρος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.Στο 67΄λεπτό μείωσαν οι γηπεδούχοι με τον Κοσμά και στο 75΄λεπτό  ο Καπετανάκης έκανε το 5-1.Το τελικό 6-1διαμόρφωσε λίγο πριν την λήξη ο Πατσιαβούρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates