Social Icons

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Ευχές από το προπονητικό τιμ της Ενωσξς Ερμιονίδας.

 Τις δικές τους ευχές, αυτές τις Άγιες Μέρες, στέλνουν σε όλον τον κόσμο και τα μέλη του προπονητικού τιμ της ΑΕ Ερμιονίδας, στην πρώτη 

ομάδα και στις ακαδημίες του συλλόγου μας.

Αναλυτικά:

Μάρκος Στεφανίδης (προπονητής): «Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία, ευημερία, ποιότητα, αγάπη, χαμόγελα και επαναπροσδιορισμό σε παλιές αξίες, τις οποίες, ειδικά με την πανδημία, νιώσαμε πόσο πολύ τις είχαμε λησμονήσει… Εμείς θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, με στόχο να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Εύχομαι ακόμα καλύτερες ημέρες στον αθλητισμό».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος (βοηθός προπονητή): «Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Οι Άγιες Μέρες που διανύουμε να φωτίσουν τις ψυχές και τις καρδιές των ανθρώπων και ο καινούργιος χρόνος να φέρει ό,τι καλύτερο ποθεί ο καθένας. Υγεία και κάθε Καλό σε όλο τον κόσμο. Με επιτυχίες στον σύλλογό μας και γενικότερα στον αθλητισμό».

Κομνηνός Μπατζάκας (γυμναστής, προπονητής φυσικής κατάστασης): «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και ευτυχία. Η αγάπη αυτών των Άγιων Ημερών να δυναμώσει τους δεσμούς με τους ανθρώπους που αγαπάμε, ώστε να έχουμε δύναμη και στηρίγματα για την δύσκολη συνέχεια της καθημερινότητας.

Εύχομαι σε όλο τον αθλητικό κόσμο υγεία, χωρίς τραυματισμούς, υπομονή και επιμονή για τη συνέχεια στο δύσκολο έργο μας.

Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές».

Γιώργος Κοτταράς (προπονητής ακαδημιών): «Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές σε όλους. Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να είναι γεμάτος ευτυχία για όλα τα παιδιά, για όλον τον κόσμο. Μόνο χαρές σε όλους.

Τη νέα χρονιά θα συνεχιστεί η δουλειά που κάνουμε στα τμήματα υποδομής, εύχομαι με περισσότερα παιδιά στις ακαδημίες μας και γενικότερα κοντά στον αθλητισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates