Social Icons

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Ενωση Ερμιονίδας : Απέκτησε τον Χαρ.Χατζηαντωνίου από Παναιγιάλειο.=Ανανέωσε ο Κ.Λαλούσης.


Μία μεταγραφή και μία ανανέωση συνεργασίας ανακοίνωσε την Κυριακή η ομάδα της Ενωσης Ερμιονίδας. Ο λόγος για την μεταγραφή του Χαράλαμπου Χατζηαντωνίου και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κοσμά Λαλούση .

Η ανακοινώσεις  

Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για ακόμα έναν χρόνο με τον μέσο Κοσμά Λαλούση.

Ο 17χρονος (γεννήθηκε στις 08 Μαρτίου 2005) αποτελεί γέννημα-θρέμμα του συλλόγου μας, καθώς προέρχεται από τις ακαδημίες. Θα αγωνιστεί για 3η σεζόν στην ομάδα μας, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του ΟΦ Ηλιοκάστρου.

Ο νεαρός μέσος κατά τη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου έπαιξε σε 15 ματς στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. «Έγραψε» συνολικά 747 λεπτά συμμετοχής. Σε επτά αγώνες ήταν βασικός και σε άλλους οκτώ αγωνίστηκε ως αλλαγή. Στο Κύπελλο της ΕΠΣ Αργολίδας ήταν σε έξι ματς βασικός και σε ένα έπαιξε ως αλλαγή.

Η ανακοίνωση για Χατζηαντωνίου

Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χαράλαμπου Χατζηαντωνίου, 

ο οποίος αγωνιζόταν στον Παναιγιάλειο. 

Ο 19χρονος αριστερός μπακ-χαφ γεννήθηκε στις 29/10/2002 και την περίοδο 2017-18, σε ηλικία 15 ετών, φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Χαλκίδας (α’ κατηγορία Εύβοιας). Στη συνέχεια αγωνίστηκε τρεις σεζόν (2018-19, 2019-20, 2020-21) στον Ηρακλή Ψαχνών. Τη δεύτερη χρονιά (2019-20) πανηγύρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Την περίοδο 2020-21 ήταν μέλος της ομάδας του Ηρακλή Ψαχνών, η οποία πήρε μέρος στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον σύλλογο της Εύβοιας να κατακτά τη 2η θέση. Ο Χαράλαμπος Χατζηαντωνίου την περίοδο 2021-22 μετακόμισε στο Αίγιο για λογαριασμό του Παναιγιάλειου, συνεχίζοντας τις συμμετοχές του στη Γ’ Εθνική κατηγορία (4ος όμιλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates